Payrollplaats header afbeelding
Veel gestelde vragen

Waarom kies ik voor Payrollplaats?

Ik kies voor payrollen bij Payrollplaats, want ik wil goede arbeidsvoorwaarden voor mijn medewerkers, ik kies voor een digitaal proces en werk graag samen met een bedrijf dat mij ontzorgt.

Is bovenstaande niet uw antwoord op de meeste gestelde vraag over ons? Graag vertellen wij u op deze pagina meer. Hopelijk zegt u na het lezen: ik kies voor dit payroll bedrijf!

Goed werkgeverschap

Een basis voorwaarde voor onze dienstverlening is goed werkgeverschap. In de ABU cao die wij hanteren zijn er twee mogelijkheden om de medewerkers te verlonen: met uitzendbeding en zonder uitzendbeding. In de praktijk komt dit neer op een verschil in arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Voor ons betekent dit een verschil tussen werkgeverschap en goed werkgeverschap. Wij kiezen voor het laatste.

Bij Payrollplaats krijgt uw medewerker standaard een arbeidsovereenkomst voor 3 maanden en daardoor na 1 wachtdag doorbetaald bij ziekte. De kosten voor ziekte zijn voor ons! Tevens krijgt de medewerker doorbetaald wanneer hij in de familie een huwelijksfeest, geboorte of overlijden heeft. Dit is bij heel veel andere payrollbedrijven niet zo. Voor ons is dit niet meer dan normaal.

Naast deze arbeidsvoorwaarden bieden wij onze medewerkers korting op de zorgverzekering via diverse collectiviteitsregelingen, kunnen ze gebruik maken van scholingsgeld en krijgen ze korting op bestedingen bij onze klanten. Op onze pagina voor medewerkers leest u meer over onze inspanningen voor goed werkgeverschap.

Referenties van medewerkers

Ieder kwartaal nodigen wij al onze medewerkers en de nieuwe klanten uit om ons feedback te geven op onze dienstverlening via de Feedback Company. Ons doel is om minimaal een 8,5 op onze dienstverlening te scoren. Op onze home pagina kunt u al onze referenties lezen.

Correcte verloning

Door snel en correct te verlonen bouwen wij aan zekerheid voor u en uw medewerkers. Geldzorgen is één van de belangrijkste oorzaken van minder presteren en ziekte blijkt uit divers onderzoek. Wij verlonen iedere week op donderdag de op woensdag voor 12:00 uur door u goedgekeurde uren.

Wij werken met OnlineUUR. In dit systeem kunt u de verloning uitvoeren via elk apparaat dat een internetverbinding heeft. Transparantie is voor ons belangrijk. In dit systeem worden loonstroken en facturen gepubliceerd, zodat zowel u en uw medewerker altijd en overal inzicht heeft. U kunt kiezen of u zelf de gewerkte uren invoert of dat uw medewerker dat doet en ze bij u aanbied ter goedkeuring.

Wij zijn verplicht als payrollbedrijf om de inlenersbeloning uit te voeren volgens onze ABU cao. Dit betekent dat wij voor de looncomponenten uw cao of bedrijfsregeling aanhouden. Zo is er geen onderscheid tussen personeel bij u in dienst en uw medewerkers die u via ons verloont. Het loon, eventuele periodieken en verhogingen, de toeslagen en de kostenvergoedingen zijn allemaal onderdeel van de gelijke beloning. Tot slot neemt de medewerker ook deel aan ons pensioenfonds via StiPP.

Bent u nog niet overtuigd en wilt u nog meer argumentatie voor uw keuze? Neem dan contact met ons op om een offerte op te vragen of meer informatie in te winnen.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp