Payrollplaats

Waarom kies ik voor Payrollplaats?

Payrolling kantoor

Ik kies voor payrollen bij Payrollplaats, want ik wil goede arbeidsvoorwaarden voor mijn medewerkers, ik kies voor een digitaal proces en werk graag samen met een bedrijf dat mij ontzorgt.

Is bovenstaande niet uw antwoord op de meeste gestelde vraag over ons? Graag vertellen wij u op deze pagina meer. Hopelijk zegt u na het lezen: ik kies voor dit payroll bedrijf!

Goed werkgeverschap

Een basis voorwaarde voor onze dienstverlening is goed werkgeverschap. dat begint bij het goed in kaart brengen van de beloningsregeling die bij uw bedrijf van toepassingen is. Tevens zit het hem in de communicatie. Wij behandelen en naderen anderen zoals wijzelf behandeld en benaderd willen worden.

Correcte verloning

Door snel en correct te verlonen bouwen wij aan zekerheid voor u en uw medewerkers. Geldzorgen is één van de belangrijkste oorzaken van minder presteren en ziekte blijkt uit divers onderzoek. Wij verlonen iedere periode op hetzelfde tijdstip. Dor deze routine weet de medewerker waar hij aan toe is.

Wij werken met een online platform. In dit systeem kunt u de verloning uitvoeren via elk apparaat dat een internetverbinding heeft. Transparantie is voor ons belangrijk. In dit systeem worden loonstroken en facturen gepubliceerd, zodat zowel u en uw medewerker altijd en overal inzicht heeft. U kunt kiezen of u zelf de gewerkte uren invoert of dat uw medewerker dat doet en ze bij u aanbied ter goedkeuring.

Bent u nog niet overtuigd en wilt u nog meer argumentatie voor uw keuze? Neem dan contact met ons op om een offerte op te vragen of meer informatie in te winnen.

Is uw vraag niet beantwoord?
Metske Kloppenburg
Contactformulier