Payroll Breda

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Breda

Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en is de derde grootste stad van de provincie. Het heeft een historisch centrum met een aantal rijksmonumenten. Dit is met naam te danken aan het feit dat Breda een Oranjestad is, met nauwe banden met het Koninklijk huis.
Breda is op de dag van vandaag vooral een dienstverlenende stad. Een groeiend aantal bedrijven kiezen ervoor om hun hoofdkantoor voor de Benelux in Breda onder te brengen. Daarnaast vervult deze stad onder de rivieren een functie als studentenstad, de Nederlandse Defensie Academie is er gevestigd.

Payrolling is praktisch in een studentenstad

Met zoveel studenten in de stad is het aanbod aan bijbanen vaak ook groot. Door middel van payrolling kunt u studenten inzetten op de momenten dat het u uitkomt. Payrollplaats zorgt vervolgens voor de uitbetaling van salarissen. Omdat Payrollplaats Breda optreedt als juridisch verantwoordelijke voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, de verloning en bijhorende werkzaamheden.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, overzichtelijk en biedt u zekerheid. Kijk naar de voordelen van Payrollplaats Breda. Een offerte aanvragen kan eenvoudig via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Voor een complete uitleg over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

Payroll scheelt veel administratie.

“Dezelfde flexibiliteit als bij een uitzendbureau, maar minstens 30% goedkoper!

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen