Payrollplaats header afbeelding

SKK Kozijnwacht

SKK Kozijnwacht

Persoonlijk contact met de medewerkers van Payrollplaats is positief. Ze reageren altijd en worden naar tevredenheid geholpen.

Over SKK Kozijnwacht

Al circa twintig jaar is SKK Kozijnwacht hét adres voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het hang- en sluitwerk van kozijnen. SKK Kozijnwacht werkt voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en particuliere woningbezitters in heel Nederland. Daartoe beschikt SKK over een landelijk gespreid netwerk van kozijnspecialisten met goed uitgeruste serviceauto’s. Onze monteurs werken snel en gaan voor duurzaam resultaat. De dienstverlening van SKK richt zich op kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen met geïntegreerd hang- en sluitwerk.

Kozijnonderhoud is een vak apart. De monteurs van SKK verstaan dit vak als de beste.

Kijk voor meer informatie over SKK Kozijnwacht: www.skk.nl

Payrollplaats in samenwerking met SKK Kozijnwacht

Voor SKK is een flexibele schil enorm belangrijk. SKK werkt door heel Nederland en moet dus snel kunnen schakelen met hun personeelsbezitting. Wij verlonen dan ook al jaren de flexmedewerkers bij SKK naar volle tevredenheid van SKK en de medewerkers.

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payrolling voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden