Payroll bedrijven

Wat kost payroll

Bruto uurloonPayroll factorPayroll tarief (excl. BTW)
Benieuwd naar het payroll tarief voor uw medewerker?

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u een laagste prijs garantie op onze tarieven. Dit doen wij omdat wij ook ondernemers zijn en graag met u willen meedenken. Krijgt u bij een andere aanbieder dezelfde arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers tegen een lagere prijs geoffreerd? Wij passen, zoals beloofd, onze tarieven in onze offerte aan. Zo betaald u nooit teveel voor de goede arbeidsvoorwaarden die wij voor uw medewerkers hanteren. Bij Payrollplaats garanderen wij u de laagste payroll tarieven van Nederland!

Uurtje factuurtje

Eén van de voordelen van het verlonen van uw medewerkers via een payroll bedrijf is dat u alleen de gewerkte uren betaald. Wilt u meer weten over andere voordelen van onze dienstverlening, klik dan hier.

Werkt de medewerker niet dan heeft u geen kosten en geen factuur voor onze dienstverlening! Bij ziekte van uw medewerker of als uw medewerker vakantiedagen opneemt betaald u niets. In onze payroll tarieven zitten alle wettelijke afdrachten, alle reserveringen die wij vanuit de ABU cao moeten aanhouden en alle risico’s van het werkgeverschap.

Arbeidsvoorwaarden

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor mijn medewerkers als Payrollplaats de werkgever is? De basisvoorwaarden zijn: vakantiedagen en vakantiegeld. Iedere medewerker die bij ons werkt heeft recht op minimaal 8% vakantiegeld én 25 vakantiedagen bij een full-time dienstverband. Soms komen daar nog een aantal ATV dagen bij vanuit een op uw bedrijf van toepassing zijnde CAO regeling. Voor meer informatie over de beloning van uw medewerkers klikt u hier.

Een andere arbeidsvoorwaarde is de vergoeding voor het niet kunnen werken in verband met bijzondere omstandigheden (begrafenis, huwelijksfeest en geboorte). Is er een nationale feestdag en kan de medewerker niet werken terwijl hij dat doorgaans wel doet op die dag? Ook dan betalen wij door conform de ABU cao.

Andere arbeidsvoorwaarden zijn: een reservering voor kort durend zorgverlof, de transitievergoeding en wij dragen ook pensioen af aan aan het pensioenfonds voor de uitzendbranche: StiPP.

Meer informatie

Wilt u meer weten over alle arbeidsvoorwaarden die Payrollplaats onze medewerkers bieden? Neemt u dan een kijkje op onze werknemer pagina via één muisklik of neem contact met ons op.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp