Payrollplaats

Wat kost payroll

Payrolling kantoor
Brutoloon
x
Payroll factor
=
Payroll tarief (excl. BTW)

Benieuwd naar het payroll tarief voor uw medewerker?

Heeft u vragen over onze Payroll tarieven? Het team van Payrollplaats staat voor u klaar om alle details toe te lichten. Wij zetten ons in voor transparantie en duidelijkheid, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze flexibele en betrouwbare oplossingen!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ontzorging

Eén van de voordelen van het verlonen van uw medewerkers via een payroll bedrijf is dat u ontzorgt wordt. Het payrollbedrijf is de werkgever en houdt alle administratie bij en informeert u over de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunt u zich richten op dat waar u goed in bent.

In onze payroll tarieven zitten alle wettelijke afdrachten, alle reserveringen en alle risico’s van het werkgeverschap. Zo bent u verzekerd van goed werkgeverschap voor uw personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor mijn medewerkers als Payrollplaats de werkgever is? De basisvoorwaarden zijn: vakantiedagen en vakantiegeld. Iedere medewerker die bij ons werkt heeft recht op minimaal 8% vakantiegeld én 20 vakantiedagen bij een full-time dienstverband. Alle andere voorwaarden zijn conform uw eigen bedrijfsregeling.

Heeft u aanvullende arbeidsvoorwaarden binnen uw bedrijf? Dan kunnen die (in overleg) ook uitgevoerd worden.

Contact opnemen