Payroll bedrijven

Wat kost payroll

Bruto uurloonPayroll factorPayroll tarief (excl. BTW)
Benieuwd naar het payroll tarief voor uw medewerker?

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u een laagste prijs garantie op onze tarieven. Dit doen wij omdat wij ook ondernemers zijn en graag met u willen meedenken. Krijgt u bij een andere aanbieder dezelfde arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers tegen een lagere prijs geoffreerd? Wij passen, zoals beloofd, onze tarieven in onze offerte aan. Zo betaald u nooit teveel voor de goede arbeidsvoorwaarden die wij voor uw medewerkers hanteren. Bij Payrollplaats garanderen wij u de laagste payroll tarieven van Nederland!

Betaal alleen gewerkte uren

Eén van de voordelen van het verlonen van uw medewerkers via een payroll bedrijf is dat u alleen de gewerkte uren betaald. Wilt u meer weten over andere voordelen van onze dienstverlening, klik dan hier.

Werkt de medewerker niet dan heeft u geen kosten en geen factuur voor onze dienstverlening! Bij ziekte van uw medewerker of als uw medewerker vakantiedagen opneemt betaald u niets. In onze payroll tarieven zitten alle wettelijke afdrachten, alle reserveringen die wij vanuit de ABU cao moeten aanhouden en alle risico’s van het werkgeverschap.

All-inclusive tarieven

Waar moet u aan denken bij bij “alle reserveringen vanuit de ABU cao”?

Allereerst kunt u denken aan vakantiedagen en vakantiegeld. Iedere medewerker die bij ons werkt heeft recht op minimaal 8% vakantiegeld én 25 vakantiedagen bij een full-time dienstverband. Soms komen daar nog een aantal ATV dagen bij vanuit een op uw bedrijf van toepassing zijnde CAO regeling. Voor meer informatie over de beloning van uw medewerkers klikt u hier.

Een andere reservering is de vergoeding voor het niet kunnen werken in verband met bijzondere omstandigheden (begrafenis, huwelijksfeest en geboorte). Is er een nationale feestdag en kan de medewerker niet werken terwijl hij dat doorgaans wel doet op die dag? Ook dan betalen wij door conform de ABU cao.

Andere reserveringen zijn een reservering voor kort durend zorgverlof, de transitievergoeding en wij dragen ook pensioen af aan aan het pensioenfonds voor de uitzendbranche: StiPP.

Meer informatie

Wilt u meer weten over alle arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden? Neem dan een kijkje op onze werknemer pagina via één muisklik op deze link.

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp