Payroll bedrijven

Wat kost payroll

Bruto uurloonPayroll factorPayroll tarief (excl. BTW)
Benieuwd naar het payroll tarief voor uw medewerker?

Laagste prijsgarantie

Wij bieden u een laagste prijs garantie op onze tarieven. Dit doen wij omdat wij ook ondernemers zijn en graag met u willen meedenken. Krijgt u bij een andere aanbieder dezelfde arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers tegen een lagere prijs geoffreerd? Wij passen, zoals beloofd, onze tarieven in onze offerte aan. Zo betaald u nooit teveel voor de goede arbeidsvoorwaarden die wij voor uw medewerkers hanteren. Bij Payrollplaats garanderen wij u de laagste payroll tarieven van Nederland!

Ontzorging

Eén van de voordelen van het verlonen van uw medewerkers via een payroll bedrijf is dat u ontzorgt wordt. Het payrollbedrijf is de werkgever en houdt alle administratie bij en informeert u over de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunt u zich richten op dat waar u goed in bent.

In onze payroll tarieven zitten alle wettelijke afdrachten, alle reserveringen en alle risico’s van het werkgeverschap. Zo bent u verzekerd van goed werkgeverschap voor uw personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden voor mijn medewerkers als Payrollplaats de werkgever is? De basisvoorwaarden zijn: vakantiedagen en vakantiegeld. Iedere medewerker die bij ons werkt heeft recht op minimaal 8% vakantiegeld én 25 vakantiedagen bij een full-time dienstverband.

Een andere arbeidsvoorwaarde is de vergoeding voor het niet kunnen werken in verband met bijzondere omstandigheden (begrafenis, huwelijksfeest en geboorte). Is er een nationale feestdag en kan de medewerker niet werken terwijl hij dat doorgaans wel doet op die dag? Ook dan betalen wij gewoon het loon door dat gewoonlijk ontvangen zou zijn.

Andere arbeidsvoorwaarden zijn: een reservering voor kort durend zorgverlof, de transitievergoeding en wij dragen ook pensioen af aan aan het pensioenfonds voor de uitzendbranche: StiPP.

Heeft u aanvullende arbeidsvoorwaarden binnen uw bedrijf? Dan kunnen die (in overleg) ook uitgevoerd worden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over alle arbeidsvoorwaarden die Payrollplaats onze medewerkers bieden? Neemt u dan een kijkje op onze werknemer pagina via één muisklik of neem contact met ons op.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp