Payroll transport

Payroll transport

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll transport

Bij transport denkt men direct aan een vrachtwagenchauffeur, maar transport vindt niet alleen plaats op de weg, maar ook via water of lucht! Transporteurs en vrachtwagenchauffeurs zijn continu op pad om hun goederen en dergelijke te vervoeren. De medewerkers maken lange dagen en zijn vaak lang van huis. Het is een internationaal beroep.

Payroll voor transportmedewerkers

Heeft u transportmedewerkers in dienst, dan kunnen er kosten te pas komen die u niet direct daarmee koppelt. Denk aan maaltijdvergoeding, overnachtingskosten en dergelijke. wilt u zich liever niet bezig houden met arbeidsovereenkomsten, loonuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de transport.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor de contracten, verloning en communicatie met instanties.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor transportmedewerkers kunt u contact met ons opnemen.

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen