Payroll zorg en welzijn

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll zorg en welzijn

Er zijn heel veel uiteenlopende functies binnen de zorg. Van arts naar verpleegkundige, apotheekmedewerker of begeleider binnen het GGZ naar een thuiszorg medewerker, verschillen zijn er genoeg. Wel zichtbaar is het feit dat in de zorg er veel wordt gewerkt met onregelmatige werktijden. Met onregelmatige werktijden heeft u flexibele werknemers nodig, werknemers die oproepbaar zijn op elk moment van de dag (of nacht).

Payroll voor medewerkers in de zorg

Maakt u gebruik van flexibel inzetbaar personeel, dan is een payroll service een fijne manier om uw personeel te betalen. U hoeft niet om te kijken naar arbeidsovereenkomsten, loonuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrollplaats is een nationale payroll bedrijf die een specialist is op het gebied van payrolling voor personeel in de zorg.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft uitvoerig ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om gebruik te maken van de diensten van Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de zorg kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen