Payroll zorg en welzijn

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll zorg en welzijn

Ook in de zorg wordt er veel gewerkt met onregelmatige werktijden. Met onregelmatige werktijden heeft u flexibele werknemers nodig, werknemers die oproepbaar zijn op elk moment van de dag (of nacht).

Payroll voor medewerkers in de zorg

Maakt u gebruik van flexibel inzetbaar personeel, dan is een payroll service een fijne manier om uw personeel te betalen. U hoeft niet om te kijken naar arbeidsovereenkomsten, uitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van payrolling voor personeel in de zorg.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit als voordeel:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor medewerkers in de zorg kunt u contact met ons opnemen.

Uitzendplaats | online uitzendbureau

Op zoek naar een goede medewerker of op zoek naar goed personeel binnen de zorgbranche of -sector? Dan kunt u gratis personeel werven op Uitzendplaats | online uitzendbureau, hét online uitzendbureau.

Gratis vacatures zorg en welzijn plaatsen

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll services, voor een scherpe prijs! Wij hanteren een all-inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Zekerheid

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU cao.

Verder lezen over zekerheid

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning, niet gewerkt niet uitbetaald.
  • Payroll services voor de voordeligste prijs.
Bekijk alle voordelen
Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden