Payroll Amersfoort

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Amersfoort

Amersfoort bevindt zich in de provincie Utrecht en is de tweede gemeente van deze provincie. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen.
Amersfoort is een echte groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Amersfoort heeft zijn economische positie vooral te danken aan zijn ligging als knooppunt op de routes oost-west en noord-zuid, de gemeente is hierdoor in het bezit van een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland.
Wegens zijn centrale ligging hebben zich een flink aantal nationale verenigingen, stichtingen en instellingen in Amersfoort gevestigd.

Payrolling is ideaal in omgeving Amersfoort

Dat Amersfoort een economische functie met een groot bedrijfsleven heeft, merkt Payrollplaats ook. Vele ondernemers in Amersfoort maken namelijk gebruik van Payrollplaats. Omdat Payrollplaats Amersfoort optreedt als rechtelijk werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor het personeels- en salarisadministratie.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven, dit kan gewoon online. Perfect als u gebruik maakt van flexwerkers.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, tijd besparend en biedt u vastigheid. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Amersfoort. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

Dankzij Payrollplaats zijn onze personeelskosten inzichtelijk.

“Dezelfde flexibiliteit als bij een uitzendbureau, maar minstens 30% goedkoper!

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen