Payroll bedrijven

Payroll voor bedrijven

Payroll voor bedrijven

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll: u werft personeel, wij zijn de werkgever

Payrolling is een optie van werken met personeel voor grote én kleine bedrijven, voor start-ups en ‘oude’ bedrijven door heel Nederland. U werft en selecteert uw nieuwe personeel, geeft dagelijks leiding aan ze, maar besteed het werkgeverschap uit aan ons. Zo kunt u zich focussen op ondernemen.

Digitaal werkproces

Payrollplaats streeft er iedere dag weer naar om processen eenvoudiger te maken. Daarom kunt in met een paar muisklikken uw nieuwe collega bij ons aanmelden. Wij stellen de arbeidsovereenkomst op die digitaal ondertekend wordt. Uiteraard declareert de flexwerker de gewerkte uren via het OnlineUUR systeem bij u. U krijgt een notificatie dat de uren gereed staan en met enkele muisklikken zijn ze goedgekeurd en verlonen wij de medewerker. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Uw personeel payrollen doet u bij Payrollplaats

Payrollen voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor meer informatie over onze dienstverlening: 085 – 130 52 35 of vraag online een offerte aan.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Actuele en up-to-date HR kennisdesk.
  • Geen eigen loonadministratie en geen factuur bij ziekte.
Bekijk alle voordelen
GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden