Payrollplaats

Payroll voor grote en kleine bedrijven

Payrolling kantoor

Payroll: u werft personeel, wij zijn de werkgever

Payrolling is een optie van werken met personeel voor grote én kleine bedrijven, voor start-ups en ‘oude’ bedrijven door heel Nederland. U werft en selecteert uw nieuwe personeel, geeft dagelijks leiding aan ze, maar besteed het werkgeverschap uit aan ons. Zo kunt u zich focussen op ondernemen.

Vrijblijvend offerte aanvragen
Payroll service voor horeca en evenementen

Onze werkwijze

U meldt uw medewerker aan

Het aanmelden van uw medewerker is zeer eenvoudig. Via onze home-pagina kunt u een medewerker binnen 5 minuten aanmelden. Na ontvangst van alle gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst op en kan de verloning starten.

1
Uw medewerker maakt uren

Uw medewerker gaat bij u aan het werk. U bepaald welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

2
Uw medewerker of uzelf vult de uren in

Als de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urensysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van uw medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

3
Wij factureren de gemaakte uren

Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u.

4
U betaalt de factuur

U betaalt uw factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

5
Uw medewerker ontvangt de loonstrook

Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online urensysteem.

6
Wij betalen uw medewerker uit

Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

7

Digitaal werkproces

Payrollplaats streeft er iedere dag weer naar om processen eenvoudiger te maken. Daarom kunt in met een paar muisklikken uw nieuwe collega bij ons aanmelden. Wij stellen de arbeidsovereenkomst op die digitaal ondertekend wordt. Uiteraard declareert de flexwerker de gewerkte uren via het OnlineUUR systeem bij u. U krijgt een notificatie dat de uren gereed staan en met enkele muisklikken zijn ze goedgekeurd en verlonen wij de medewerker. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Uw personeel payrollen doet u bij Payrollplaats

Payrollen voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor meer informatie over onze dienstverlening: 085 – 760 62 28

Vraag online een offerte aan

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

Actuele en up-to-date HR kennisdesk.

Geen eigen loonadministratie en geen factuur bij ziekte.

Alle voordelen