Payrollplaats

Hoe werkt payroll

Payrolling kantoor

Onze werkwijze

U meldt uw medewerker aan

Het aanmelden van uw medewerker is zeer eenvoudig. Via onze home-pagina kunt u een medewerker binnen 5 minuten aanmelden. Na ontvangst van alle gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst op en kan de verloning starten.

1
Uw medewerker maakt uren

Uw medewerker gaat bij u aan het werk. U bepaald welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

2
Uw medewerker of uzelf vult de uren in

Als de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urensysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van uw medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

3
Wij factureren de gemaakte uren

Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u.

4
U betaalt de factuur

U betaalt uw factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

5
Uw medewerker ontvangt de loonstrook

Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online urensysteem.

6
Wij betalen uw medewerker uit

Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

7
https://www.payrollplaats.nl/wp-content/uploads/2023/03/about-800x496.jpg

Een eenvoudige werkwijze

Via de bovenstaande icoontjes kunt u precies zien welke stappen er doorlopen worden in onze werkwijze wanneer wij voor u de payroll mogen verzorgen van uw medewerkers. Iedere stap staat voor een handeling van u, uw medewerker of ons. Wij zijn dagelijks bezig om complexe processen te vereenvoudigen en onze payroll dienstverlening te optimaliseren.

Contact opnemen

Digitalisering van ons proces

Wij geloven in digitalisering van onze werkwijze. De inschrijving van uw nieuwe medewerker(s) verwerken wij via ons online inschrijfformulier. Het inschrijven hebben wij gedigitaliseerd vanwege het gemak, de snelheid én vanwege de wetgeving in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Doordat wij de gegevens van de medewerker bij de medewerker op vragen hoeft u zelf niet allerlei gegevens te bewaren.

De ondertekening van de arbeidsovereenkomst en de opdrachtbevestiging gaat bij ons digitaal. Met een TAN-code wordt het document ondertekend en daarmee is het document rechtsgeldig.

De verloning vindt plaats in het onlineUUR systeem. De medewerker vult de gewerkte uren in en biedt ze aan bij u. U kijkt of de ingediende uren kloppen en keurt de uren goed. Wanneer u de gewerkte uren goed heeft gekeurd gaan wij over tot verloning. U krijgt uw factuur en de medewerker zijn loonstrook per e-mail toegestuurd. Zowel de factuur als de loonstrook wordt ook gepubliceerd in onlineUUR. Zo heeft u altijd online een overzicht over de gewerkte uren en uw facturen.

Persoonlijk contact

Belangrijk bij payrolling is het persoonlijke contact tussen u of uw medewerker en Payrollplaats. Doorgaans is een medewerker meer betrokken bij uw bedrijf dan bij ons als werkgever. Wij werken niet met keuzemenu’s als u ons belt en u en uw medewerker zijn voor ons geen nummer.

Op onze backoffice behandelen we u en uw medewerker graag zoals we zelf ook behandeld willen worden. Hoe kunt u ons bereiken? Wij zijn via mail en telefoon bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Contact met ons
https://www.payrollplaats.nl/wp-content/uploads/2023/10/Foto-Metske-en-Arien-Payrollplaats--scaled-e1698751024289-800x496.jpg