Payroll bedrijven

Hoe werkt payroll

 • U meldt uw medewerker aan

  Het aanmelden van uw medewerker is zeer eenvoudig en kan op 2 manieren: online of met ons papieren formulier. Online: daarvoor kunt u ons bellen en met 10 minuten is het geregeld. Ons papieren formulier: deze kunt u downloaden op onze formulierenpagina en vervolgens versturen. Na ontvangst van alle gegevens stellen wij de arbeidsovereenkomst op en nemen wij telefonisch contact op met uw nieuwe medewerker.

 • Uw medewerker maakt uren

  Uw medewerker gaat aan het werk. U bepaald welke werkzaamheden hij of zij mag uitvoeren.

 • Uw medewerker of uzelf vult de uren in

  Wanneer de werkweek voorbij is declareert uw medewerker de gewerkte uren via ons online urensysteem. U kunt kiezen of uzelf of uw medewerker de uren aan ons doorgeeft/accordeert. Na de inschrijving van uw medewerker ontvangen u en uw medewerker van ons de inloggegevens per mail.

 • Wij factureren de gemaakte uren

  Zodra u de gedeclareerde uren goedkeurt, worden ze op woensdag door ons verwerkt. Iedere woensdag maken wij de facturen op en mailen die naar u.

 • U betaalt de factuur

  U betaalt uw factuur binnen de afgesproken betaaltermijn. Mocht dit onverhoopt niet gebeuren, dan herinneren wij u aan de openstaande factuur.

 • Uw medewerker ontvangt de loonstrook

  Wanneer de gewerkte uren door ons verwerkt zijn, versturen wij de loonstroken naar uw medewerkers. De loonstrook is ook terug te vinden op de persoonlijke pagina van uw medewerker in het online urensysteem.

 • Wij betalen uw medewerker uit

  Wanneer de loonstrook verstuurd is, vindt ook de uitbetaling plaats. Uw medewerker kan per week of per periode uitbetaald worden.

Wij houden van een eenvoudige werkwijze

Via de bovenstaande icoontjes kunt u precies zien wat onze payroll werkwijze is. Payrollplaats biedt de beste arbeidsvoorwaarden tegen een scherp tarief. Wij zijn dagelijks bezig om complexe processen te vereenvoudigen en onze payroll dienstverlening te optimaliseren.

Focust u zich als ondernemer op de werkzaamheden waar u goed in bent en laat ons de payroll voor u verzorgen.

 

Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp