Payrollplaats

Over Payrollplaats

Payrolling kantoor

Meer dan 10 jaar ervaring

Payrollplaats is een payrollorganisatie die gevestigd is in Zuidlaarderveen en heeft opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. We bestaan ruim 10 jaar en groeien ieder jaar verder. Een gezonde groei, omdat hetgeen we doen graag goed willen doen.

Payroll specialist voor bedrijven
Dé payroll specialist bouw en techniek

Wat kan u van ons verwachten;

Een ervaren en betrokken team

Heldere en duidelijke afspraken

Administratie en facturatie goed geregeld

Het ontstaan van Payrollplaats

Payrollplaats is ontstaan vanuit het studentenuitzendbureau ‘Opti-flex’. Klanten wilden naast uitzendkrachten ook eigen geworven medewerkers verlonen via dezelfde factuur. Doordat dit steeds meer gebeurde is oprichter Franck Antonides zich steeds meer gaan richten op payrolling. Om focus te houden op de zaak is besloten om Opti-flex af te bouwen en inmiddels bestaat het studentenuitzendbureau niet meer. Daarnaast hebben Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon in 2023 Payrollplaats overgenomen van Franck Antonides. Waarbij Metske en Arien het payroll succes in Nederland voortzetten en Franck zich kan focussen op de ontwikkeling van uitzendsoftware binnen de uitzendbranche.

Maak kennis met Payrollplaats

Wij, Metske Kloppenburg en Arien Huijssoon, vormen samen het gezicht van Payrollplaats. Gezamenlijk hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in uitzendwerk en payrolling. De afgelopen decennia hebben wij gewerkt in uiteenlopende functies in de uitzendbranche. Daardoor kennen wij de dagelijkse praktijk op de arbeidsmarkt als geen ander. De mens staat bij ons centraal en we weten dat het voeren van een goede en adequate loonadministratie van groot belang is voor het goed functioneren van uw medewerker. Met bevlogenheid zetten wij ons in om het voor u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken en ontzorgen u volledig.

Contact opnemen
Arien Huijssoon
Metske Kloppenburg