Payroll toerisme

Payroll toerisme en recreatie

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll toerisme en recreatie

Deze sector wordt ook wel de vrijetijdsbranche genoemd. Zij zorgen ervoor dat u een leuke vakantie hebt. Denk aan medewerkers bij hotels, campings, luchtvaartmaatschappijen of reisbureaus. Maar ook aan skileraars of strandwachten!

In de toerisme en de recreatie heeft u te maken met het hoog- en laagseizoen en onregelmatige werktijden. Flexibel of seizoenspersoneel is hierbij onmisbaar. Tijdens de weekenden, feestdagen, festivals en in de zomermaanden (hoogseizoen) is er vaak meer personeel nodig dan buiten deze tijden om.

Payroll voor toerisme en recreatie

Maakt u gebruik van flexibel inzetbaar personeel, bijvoorbeeld personeel dat alleen in de zomer komt werken, dan is een payroll service een fijne manier om uw personeel te betalen. U hoeft niet om te kijken naar arbeidsovereenkomsten, loonuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling en is landelijk actief. Onze deskundigheid omtrent payrolling binnen de toeristische en recreatieve sector maakt dat vele bedrijven ervoor kiezen om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor contractbeheer, de verloning inclusief vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll diensten binnen de toeristische sector kunt u contact met ons opnemen.

 

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen