Payroll thuiswerk

Payroll thuiswerk

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll thuiswerk

Er zijn veel mensen die thuiswerken, maar wel een baas boven zich hebben. Onder thuiswerk wordt onder andere verstaan: het inpakken, sorteren en controleren van goederen, het beantwoorden van mails, sms-diensten, het schrijven van teksten en zo zijn er nog vele andere banen die thuis uitgevoerd kunnen worden. De meeste mensen door dit om bij te verdienen en niet fulltime.

Payroll voor thuismedewerkers

Meestal wordt er op provisiebasis beloont en is er een grote doorstroom aan medewerkers. Heeft u een of meerdere thuiswerkers in dienst, maar wilt u zich niet bezig houden met bijbehorende taken zoals administratie, dan kunt u kiezen voor payrolling.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een specialist is op het gebied van payrolling voor thuiswerkers.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

We hanteren gangbare tarieven, besparen u veel tijd en payrolling biedt u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere werkzaamheden en bent u flexibeler. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Neem contact met ons op om meer te weten over onze payroll diensten.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp