Payroll tuinbouw en agrarisch

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll tuinbouw en agrarisch

De agrarisch sector met onder andere landbouwers, veehouders, tuinbouwers en bosbouwers levert onze grondstoffen en voedsel. Onmisbare beroepen, want deze grondstoffen hebben we nodig om te leven. De boer is heel belangrijk, ook al wordt onze sociëteit steeds moderner! Verder zorgt de export van agrarische eindproducten voor 10% van onze nationale BP.

Payroll voor agrariërs

Heeft u een of meerdere agrarische medewerkers in dienst, maar kijkt u liever niet om naar arbeidsovereenkomsten, salarisuitbetaling en de arbeidsrechtelijke risico’s, dan is payrolling en goede oplossing.

Payrollplaats is een landelijke payroll organisatie die een expert is op het gebied van payrolling voor agrarisch personeel.

Payrollplaats

Payrollplaats heeft jarenlange ervarenheid op het gebied van payrolling. Vele bedrijven gingen u voor en kozen ervoor om hun personeel te laten uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • U zet uw personeel in zonder werkgeversrisico’s;
  • Payrollplaats draagt de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Payrollplaats zorgt voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van lonen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Daarnaast zijn we voordelig, bespaart het u veel tijd en biedt payrolling u zekerheid. Hierdoor houdt u meer tijd over voor andere bezigheden. Bekijk alle voordelen van payroll.

Geïnteresseerd in payroll?

Voor meer informatie over onze payroll mogelijkheden voor agrarische medewerkers kunt u contact met ons opnemen.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp