Payroll bedrijven

Voordelen payroll

Voordelen van payroll voor bedrijven

Payrolling biedt bedrijven veel voordelen. Hieronder worden deze voordelen genoemd.

Voordelen voor uw medewerkers

Uw medewerkers worden binnen zeven dagen uitbetaald, zijn automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen na 26 gewerkte weken pensioen op. Daarnaast bouwen ze een reservering op van 25 vakantiedagen per jaar, reserveren we 8% vakantiegeld en kunnen ze aanspraak maken op de transitievergoeding.

U bent flexibel

Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt.
Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd. Flexibiliteit heeft u ook in het aantal contracten (arbeidsovereenkomsten) die uw medewerkers kunnen krijgen in tegenstelling tot wanneer u uw medewerkers zelf in loondienst neemt. Als u uw medewerkers in eigen loondienst neemt mag u maximaal 2 jaar, 3 tijdelijke contracten aanbieden. Bij ons is de flexibele periode minimaal 5,5 jaar voordat uw medewerker naar een vaste aanstelling overgaat.

U heeft inzicht in uw kosten

Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor u uw kosten altijd inzichtelijk hebt. U krijgt van ons geen facturen achteraf voor extra kosten door bijvoorbeeld vakantiedagen of vakantiegeld.

U loopt geen risico’s

U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s. Niet u, maar Payrollplaats is de juridische werkgever van uw medewerkers. Dankzij deze werkwijze heeft u geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid door een arbeidsongeval.

U heeft minder administratie

Wij nemen uw personeelsadministratie over. Denk hierbij aan de verloning, het verstrekken van loonspecificaties, de betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen. U hoeft hiervoor dus geen accountantskosten te maken.

Wij verlonen volgens de ABU-cao

Wij hanteren de ABU-cao, omdat deze geheel voldoet aan de flexwet. Dit houdt in dat u flexibiliteit heeft en dat uw medewerkers goede arbeidsvoorwaarden hebben.

Uren verwerken in ons online urensysteem

Zowel u als uw medewerker kan de gemaakte uren zelf invoeren in ons beveiligd online urensysteem. Zodra de ingevoerde uren door u zijn geaccordeerd, komen ze binnen in onze backoffice en gaan we ze verlonen en factureren.

Payrollplaats beschikt over de NEN 4400-1 certificering

Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd en is opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen. Voor meer informatie kijkt u op www.normeringarbeid.nl.

Besteed ook uw salarisadministratie en verloning van uw personeel uit aan Payrollplaats. Dit levert u niet alleen gemak en tijdwinst op, maar ook financieel voordeel!

Payrolling voor uw personeel doet u bij Payrollplaats

Personeel op de loonlijst van Payrollplaats, een mooie manier voor bedrijven. Bel voor onze payroll services naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp