Payroll Delft

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Delft

Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland, tussen Den Haag en Rotterdam. Delft, ook wel de ‘kennisstad’ genoemd, kenmerkt zich door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares. De twee grote economische sectors, mede door de aanwezigheid van deze kennisinstellingen, zijn ICT en Hightech.
Delft beschikt over een historisch binnenstad en staat bekend om zijn Delfts blauw aardewerk.

Payrolling is ideaal in een kennisstad

Door de vele studenten, die vaak op zoek zijn naar een bijbaan, is payrolling ideaal. Studenten kunnen zo afwisselend worden ingezet wanneer het u uitkomt. Payrollplaats zorgt vervolgens voor de verloning. Omdat Payrollplaats Delft handelt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel in dienst nemen;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van lonen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren bij ons melden. Perfect als u flexibel inzetbaar personeel in dienst heeft.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, praktisch en geeft u tijdswinst. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Delft. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals een medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

Payrollplaats betaalt het salaris altijd op tijd uit.

Dankzij Payrollplaats zijn onze personeelskosten inzichtelijk.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen