Payrollplaats header afbeelding

Stichting Geïntegreerde Visserij

Stichting Geïntegreerde Visserij

“   Payrollplaats staat altijd voor u klaar “

Over Stichting Geïntegreerde Visserij

Nu hebben de vissers van de Stichting Geïntegreerde Visserij totaal verschillende visserijbedrijven. Toch zijn ze eensgezind over de richting. Wat ze het liefste willen is, tegen de trend van schaalvergroting in, hun bedrijf omvormen naar een kleinschalig, flexibel en gemengd visserijbedrijf. Een manier van vissen die past in het beheer van de Waddenzee. Met een visserijcultuur die weer verankerd is in de locale gemeenschap en economie.

Met de geïntegreerde vissers ontstaat een alternatief naast de grootschaliger vormen van visserij. Vissers zijn specialisten geworden, goed in één vorm van visserij. Omschakelen naar een gemengd bedrijf vraagt om een brede en open blik. Door ervaringen uit te wisselen kunnen vissers veel leren over de verschillende manieren van vissen en andere vissoorten. Wetenschap en onderzoek voegen daar kennis aan toe. In overleg met het ministerie voor LNV en de provincies zoeken ze naar oplossingen voor problemen met vangstrechten. Samen geven de vissers vorm aan de toekomst van de kleinschalige kustvisserij en de visserijcultuur. In praktische proefprojecten werken ze samen met anderen om het toekomstbeeld werkelijkheid te laten worden.

Toekomstbeeld

Een paar keer per week lossen de schepen in een van de waddenhavens. Dat trekt drukte en bedrijvigheid aan en handel in minder bekende vissoorten. Ze vissen niet op bulk, maar komen met een breed aanbod kwaliteitsvis. Niet alleen garnalen of mosselen, maar afhankelijk van aanbod en seizoen ook zeebaars, spiering, sprot, ansjovis en kokkels. Met hun gemengde bedrijven kunnen de vissers verantwoord vissen op wat de zee biedt. En omschakelen als een bepaalde soort schaars wordt. De visserij is volledig ingepast in het beheer van de Waddenzee. Voor de vissers kan het ook uit. De onkosten blijven laag bij een kleinschalige dagvisserij.

Kijk voor meer informatie over Stichting Geïntegreerde Visserij op: www.geintegreerdevisserij.nl

Payrollplaats in samenwerking met Stichting Geïntegreerde Visserij

Voor Stichting Geïntegreerde Visserij verzorgen wij de verloning van o.a. projectleiders. Hierdoor is het voor Stichting Geïntegreerde Visserij mogelijk om hoog gekwalificeerd persoon aan te trekken en vervolgens doormiddel van payroll in te zetten.

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payrolling voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 760 62 28
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragen