Payrollplaats header afbeelding

Stichting Energy Challenges

Stichting Energy Challenges

“We vinden Payrollplaats een goede en stabiele dienstverlener die tijdig en correct reageert.”

Over Energy Challenges

De Energy Challenges dagen scholieren uit slim met energie om te gaan! De teams ontwerpen campagnes met als doel het ontketenen van enthousiasme over energie, het vergroten van kennis over energie, en het realiseren van besparingen in de school. De Energy Challenges zet scholieren achter het stuur voor het bereiken van hun omgeving. Dit zal effect hebben op de school maar ook voorbij de school.

In Nederland geven scholen jaarlijks €700 miljoen euro uit aan energie. Een besparing van 15% levert al snel zo’n €100 miljoen euro of meer op. Op de meeste scholen is een besparing van tien à twintig procent binnen handbereik, zonder grote investeringen of renovaties. In tijden van bezuinigingen en de hand op de knip is besparen in het onderwijs cruciaal. Naast technische aanpassingen, is vooral het gedrag van leerlingen en docenten de sleutel tot slimmer energieverbruik. De campagnes en de technische ondersteuning samen leiden tot bewustwording, maar ook tot kostenbesparing op korte en lange termijn.

Kijk voor meer informatie over Stichting Energy Challenges op energychallenges.nl

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payrolling voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

 

 

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden