Payrollplaats header afbeelding

Tussendoor

Tussendoor

“Al jaren verzorgt Payrollplaats voor ons de salarisadministratie. Geen gedoe met contracten, salarisbetalingen en aansprakelijkheid. Simpelweg één factuur aan het einde van de maand. Ideaal. Momenteel worden er vijf medewerkers verloond via Payrollplaats en dat naar volle tevredenheid.“

Over Tussendoor

Tussendoor internet & marketing is een jong en flexibel internetbureau gevestigd in hartje centrum Leeuwarden. Vanuit het monumentale pand werken gedreven professionals in verschillende disciplines aan ontwerp, realisatie, beheer en online marketing. Dit alles voor diverse bedrijven en instellingen in Nederland. Op basis van de kennis en ervaring die er in de afgelopen jaren is opgedaan in de online wereld, wordt er proactief geholpen met het bedenken en realiseren van interactieve oplossingen. Het doel: optimaal resultaat behalen voor onze opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie over Tussendoor op: www.tussendoor.nl

Payroll ook bij Payrollplaats!

Payrolling voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payroll services op: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp