Payrollplaats header afbeelding
Veel gestelde vragen

Hoe weet ik dat jullie aan de betalingsverplichting van de Belastingdienst voldoen?

Een kloppende administratie vinden wij zeer belangrijk. Wij willen een betrouwbare payroll partner zijn voor onze klanten: bedrijven én flexwerkers. Betrouwbaarheid zit in het DNA van onze collega’s en het behoort dan ook tot onze kernwaarden.

Ieder kwartaal vragen wij een zogeheten ‘Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen’ op bij de Belastingdienst. In die verklaring staat dat wij tot een bepaalde datum aan onze wettelijke verplichting hebben voldaan als het gaat om de afdrachten voor de werkgeverslasten.

G-rekening

U kunt bij ons gebruiken maken van onze G-rekening. Een G-rekening is een geblokkeerde rekening bij een bank. Wanneer u van onze G-rekening gebruik wilt maken kunt u ons dat laten weten. Zodra wij uw verzoek verwerkt hebben vragen wij u om 25% van het totale factuurbedrag op onze G-rekening te storten en het resterende bedrag op onze gewone bankrekening. Het bedrag op de G-rekening kan Payrollplaats uitsluitend gebruiken voor de betalingsverplichtingen aan de Belastingdienst voor de werkgeverslasten. Zo bent u er altijd zeker van dat wij aan onze betalingsverplichtingen voldoen.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen

Wij publiceren ieder kwartaal de meest recente ‘Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen’ die wij krijgen van de Belastingdienst. Deze verklaring toont aan dat Payrollplaats haar verplichtingen jegens de overheid heeft voldaan. Zo weet u dat u veilig het werkgeverschap kunt uitbesteden aan Payrollplaats, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over naheffingen.

Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonheffingen april 2018.

 

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp