informatie

Referenties over Payrollplaats

 • Al jaren verzorgt Payrollplaats voor ons de salarisadministratie. Geen gedoe met contracten, salarisbetalingen en aansprakelijkheid. Simpelweg één factuur aan het einde van de maand. Ideaal. Momenteel worden er vijf medewerkers verloond via Payrollplaats en dat naar volle tevredenheid.
  Rick de Jong Tussendoor internet & marketing
 • Persoonlijk contact met de medewerkers van Payrollplaats is positief. Ze reageren altijd en we worden naar tevredenheid geholpen.
  Marco Feeringa SKK Kozijnwacht
 • Payrollplaats staat altijd voor ons klaar.
  Hanneke Punter Stichting Geïntegreerde Visserij
 • Alle werkzaamheden worden netjes afgehandeld zonder al te veel poespas. Wanneer we nieuwe medewerkers hebben, worden deze binnen een dag toegevoegd in het systeem. Payrollen via Payrollplaats is een prima oplossing voor de verloning van vakantiekrachten!
  Sabina Ruster Dierenpension 't Haagje
 • Ik ben prima tevreden over Payrollplaats. Ze zijn altijd correct en op tijd. Daarnaast is Payrollplaats geduldig en hebben ze altijd tijd om te luisteren naar onze wensen.
  Joost Duisterwinkel Versapers
 • We vinden Payrollplaats een goede en stabiele dienstverlener die tijdig en correct reageert.
  Harry van Ommen Stichting Energy Challenges
 • Sinds 2008 werken we al samen met Payrollplaats. We hebben zeer positieve ervaringen en het contact is altijd goed en persoonlijk. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken.
  Jeannette Kielman HeBbeS
 • We zijn erg positief over Payrollplaats. Het is een nette en goed georganiseerde onderneming.
  Steven Veenstra De Kloostertuin Hoveniers
 • Payrollplaats levert een prima payrolldienst.
  Marc Boonstra Marc Boonstra Bouw
 • Payrollplaats denkt met ons mee, is flexibel, persoonlijk en vertrouwd.
  Joop de Goede GSG/Studiepunt
 • We vinden de service van Payrollplaats goed. Contacten lopen goed en zijn persoonlijk, en de lijnen zijn kort en helder. Eventuele problemen worden adequaat en snel opgelost. Payrollplaats is laagdrempelig, ook voor de medewerkers.
  Corinne van Dessel Clondalkin
 • We zijn tevreden over de diensten die Payrollplaats aanbiedt.
  Johan Steenbergen THS Technisch Handelsbureau BV
 • Payrollplaats biedt een prima service, alles snel en goed geregeld. We hebben er geen omkijken meer naar.
  Hendrik Willem Alsema Bleyenberg Deurservice
 • Payrollplaats heeft onze stagiaires prima verloond! Het team van Payrollplaats bestaat uit leuke mensen om mee te werken. Ze denken mee en zijn niet duur.
  Peter Jaap Blaakmeer Elgentos
 • We vinden Payrollplaats super! Ze staan altijd klaar om te helpen, mee te denken en te adviseren. Verder is alles netjes geregeld.
  Geert Hoekzema Inpoint
 • Payrollplaats is een prima organisatie. Ze zijn zeer snel met uitbetalen. Ze hebben een gemakkelijke aanmeldprocedure. Daarnaast zijn het ook nog eens leuke mensen om mee te werken.
  Richard Wobbes iLeadz
 • Payrollplaats is een bedrijf wat voor ons de salarisadministratie voor zijn rekening neemt. Dit betekent dat wij hier geen werk en financiële risico's meer van hebben en precies weten waar we aan toe zijn. Wij kunnen onze werknemers op deze manier flexibel inzetten. Het persoonlijke contact is goed en wij kunnen als we vragen hebben zo even binnenlopen.
  Ruben Randag MEER BV
 • Een goed advies van Payrollplaats voor de startende uitzendbureau ondernemer. Verloning en een uitstekend urensysteem. Goede bereikbaarheid bij vragen.
  Ellen Kok Northeast Personeelsdiensten
 • Ad hoc een oplossing en goede adviezen, dit alles conform wet en regelgeving. Het persoonlijke contact en de korte lijntjes zorgt ervoor dat je als zelfstandige je geen zorgen hoeft te maken over de administratie...
  Harrie van der Pers Agri Personeel
 • We werken nu zo’n 3 jaar, in volle tevredenheid, samen met Payrollplaats. Ze zijn transparant, laagdrempelig in contact en denken met ons mee. Payrollplaats maakt dit keer op keer waar voor ons, en voor de hulpverleners die voor ons aan het werk zijn.
  Martijn Meijerink Hoe zorg jij?
 • Payrollplaats heeft mij als starter een kickstart gegeven. School Square heeft gekozen voor uitbesteding van het werkgeverschap en het debiteurenbeheer. Ik kan me hierdoor richten op de kern van mijn bedrijf: het bij elkaar brengen van docenten en scholen. Het contractbeheer en het juist uitvoeren van de salarisadministratie is daarentegen niet minder belangrijk. Ik weet dat het goed geregeld is bij Payrollplaats voor de docenten die ik bemiddel en dat mogen ze van School Square verwachten.
  Ewoud de Roos School Square
 • Inmiddels is Noordhost Personeel een aantal jaren klant bij Payrollplaats! Het is fijn samenwerken met een organisatie die met je meedenkt en snel schakelt in adhoc situaties. Het ontzorgen van de administratieve en financiële afwikkeling van ons uitzendbureau zorgt ervoor dat wij ons kunnen focussen op het werving- & selectieproces van horecaprofessionals in Noord-Nederland. Payrollplaats is voor ons een gewaardeerde partner met goede dienstverlening en persoonlijk contact.
  Jon de Lange Noordhost Personeel
 • Onderneem 't werkt al enige tijd samen met Payrollplaats. Wij hebben personeel via Payrollplaats aan het werk, voor iedere ZZP-er een uitkomst! Wij blijven zelfstandigen met ons bedrijf Onderneem 't en Payrollplaats is de werkgever van ons personeel. Onderneem 't kan u helpen met een ZZP-er voor uw klus. Het vinden van de juiste talenten voor vacatures of opdrachten vraagt steeds meer creativiteit. De groep zzp’ers groeit sterk, en wordt steeds belangrijker als bron voor de invulling van vacatures. Deze groep is echter heel divers en moeilijk gericht te vinden. Behalve bij ikonderneemhet.nl! Hier vind je snel beschikbare talenten uit je eigen regio.
  Henriëtte Veenstra Onderneem 't