informatie

Over Payrollplaats

Over ons

 

Payrollplaats is een payroll organisatie die gevestigd is in Groningen en heeft opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. We bestaan ruim 12 jaar en groeien ieder jaar verder. Een gezonde groei, omdat hetgeen we doen graag goed willen doen!

Wij werken vanuit onze vier kernwaarden: Eerlijk, Open, Dienstbaar en Enthousiast. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en open te zijn in onze communicatie. Zo weet u steeds waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn wij in ons werk dienstbaar en enthousiast. We willen u graag volledig helpen en doen dat met enthousiasme voor ons vak!

Payrollplaats is ontstaan vanuit het studentenuitzendbureau ‘Opti-flex’. Klanten wilden naast uitzendkrachten ook eigen geworven medewerkers verlonen via dezelfde factuur. Doordat dit steeds meer gebeurde is oprichter Franck Antonides zich steeds meer gaan richten op payrolling. Om focus te houden op de zaak is besloten om Opti-flex af te bouwen en inmiddels bestaat het studentenuitzendbureau niet meer. De wervingsverzoeken van klanten leggen we nu neer bij de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen of we verwijzen ze door naar de banensite Vacatureplaats.

Bij Payrollplaats verzorgen wij de salarisadministratie én nemen wij de arbeidsrechtelijke risico’s op ons die gepaard gaan met het ondernemerschap. Wij zijn de juridisch werkgever van de medewerkers die onze opdrachtgevers aan het werk hebben. Dit betekent dat wij naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risicodrager zijn als het gaat om ziekte. Onze backoffice medewerksters zijn dus ook echte allrounders. Op de Teampagina stellen wij ons aan u voor.

 

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 52 35
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp