informatie

Over Payrollplaats

Over ons

 

Payrollplaats is een payroll organisatie die gevestigd is in Groningen en heeft opdrachtgevers verspreid door heel Nederland. We bestaan ruim 10 jaar en groeien ieder jaar verder. Een gezonde groei, omdat hetgeen we doen graag goed willen doen!

Payrollplaats is ontstaan vanuit het studentenuitzendbureau ‘Opti-flex’. Klanten wilden naast uitzendkrachten ook eigen geworven medewerkers verlonen via dezelfde factuur. Doordat dit steeds meer gebeurde is oprichter Franck Antonides zich steeds meer gaan richten op payrolling. Om focus te houden op de zaak is besloten om Opti-flex af te bouwen en inmiddels bestaat het studentenuitzendbureau niet meer. De wervingsverzoeken van klanten leggen we nu neer bij de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen of we verwijzen ze door naar de banensite Vacatureplaats.

Bij Payrollplaats verzorgen wij de salarisadministratie én nemen wij de arbeidsrechtelijke risico’s op ons die gepaard gaan met het ondernemerschap. Wij zijn de juridisch werkgever van de medewerkers die onze opdrachtgevers aan het werk hebben. Dit betekent dat wij naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risicodrager zijn als het gaat om ziekte. Onze backoffice medewerksters zijn dus ook echte allrounders. Op de Teampagina stellen wij ons aan u voor.

 

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 760 62 28
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragen