informatie

Over Payrollplaats

Over ons

 

Payrollplaats is een payroll organisatie die gevestigd is in Groningen en heeft opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. We bestaan ruim 10 jaar en groeien ieder jaar rustig door. Rustig, omdat hetgeen we doen graag goed willen doen!

Wij werken vanuit onze vier kernwaarden: Eerlijk, Open, Dienstbaar en Enthousiast. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en open te zijn in onze communicatie. Zo weet u steeds waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn wij in ons werk dienstbaar en enthousiast. We willen u graag volledig helpen en doen dat met enthousiasme voor ons vak!

Payrollplaats is ontstaan vanuit het studentenuitzendbureau ‘Opti-flex’. Klanten wilden naast uitzendkrachten ook eigen geworven medewerkers verlonen via dezelfde factuur. Doordat dit steeds meer gebeurde is oprichter Franck Antonides zich meer gaan richten op payrolling. Opti-flex bestaat inmiddels niet meer. De personeelsverzoeken van klanten leggen we nu neer bij de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen. De klanten verwijzen we door naar het online uitzendbureau Uitzendplaats.

Bij Payrollplaats verzorgen wij de salarisadministratie én nemen wij de arbeidsrechtelijke risico’s op ons die gepaard gaan met het ondernemerschap. Wij zijn de juridisch werkgever van de medewerkers die onze opdrachtgevers aan het werk hebben. Dit betekent dat wij naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risicodrager zijn als het gaat om ziekte. Onze backoffice medewerksters zijn dus ook echte allrounders. Op de Teampagina stellen wij ons aan u voor.

 

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp