informatie

Over Payrollplaats

Over ons

Payrollplaats.nl is een payroll organisatie gevestigd in Groningen met opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de gehele salarisadministratie en we nemen tevens de arbeidsrechtelijke risico’s op ons die gepaard gaan met het ondernemerschap.

Het is onze uitdaging om voor u de salarisadministratie goed op orde te hebben, zodat u en uw personeel met plezier en zonder zorgen aan het werk kunnen. Om dit te realiseren hebben wij salarisspecialisten in dienst en zijn onze werksystemen vergaand geautomatiseerd.

“Payrolling geeft werkgevers meer mogelijkheden en daarmee werknemers meer kans op werk” (door Franck Antonides eigenaar van Payrollplaats).

Voordelen payroll

 • Flexibel: Dankzij payrolling betaalt u alleen de uren die de medewerker daadwerkelijk maakt. Ziekte- of verlofdagen worden niet gefactureerd.
 • Vaste omrekenfactor: Wij gebruiken een vaste omrekenfactor, waardoor uw kosten altijd overzichtelijk zijn. U krijg van ons dus geen facturen achteraf, met extra kosten als vakantiedagen of vakantiegeld.
 • Geen risico’s: U loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s. Niet u, maar Payrollplaats is de juridische werkgever van uw medewerkers. Dankzij deze werkwijze heeft u geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook bent u gevrijwaard voor ketenaansprakelijkheid of navorderingen.
 • Minder administratie: Wij nemen uw personeelsadministratie over. Denk aan de verloning, het verstrekken van loonspecificaties, betaling van loonpremies en werkgeverslasten en ziek- en herstelmeldingen.
 • Verloning ABU cao: Wij hanteren de ABU cao, omdat deze geheel voldoet aan de flexwet. Het voordeel: flexibiliteit voor u en goede voorwaarden voor uw medewerkers.
 • Voordelen voor uw medewerkers: Uw medewerkers worden binnen zeven dagen uitbetaald, zijn automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA en bouwen na 26 weken pensioen op. Daarnaast bouwen ze een reservering op van 25 vakantiedagen per jaar.
 • Binding met uw personeel: Payroll werkt op basis van een uitzendconstructie, maar u werft, selecteert en begeleidt zelf uw medewerkers. Zo blijft uw personeel betrokken bij uw bedrijf. Payrollplaats vervult alleen een adviserende en administratieve rol.
 • Online urensysteem: Gemaakte uren kunt u zelf invoeren op onze beveiligde online omgeving. Of u laat het uw medewerkers doen. Zodra de ingevoerde uren door u zijn geaccordeerd, komen ze binnen in onze backoffice.
 • NEN 4400-1:
  Payrollplaats is NEN 4400-1 gecertificeerd en is opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen.

Besteed ook uw salarisadministratie en verloning van uw personeel uit aan Payrollplaats. Dit levert u niet alleen gemak en tijdwinst op, maar ook financieel voordeel!

Payrolling doe je bij Payrollplaats!

Payrollen voor personeel zonder risico op de loonlijst van Payrollplaats. Bel voor onze payrollservices naar: 050 – 210 10 08 of vraag online een offerte aan.

Franck AntonidesFranck AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden