informatie

Over Payrollplaats

Over ons

Payrollplaats is een payroll organisatie gevestigd in Groningen met opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. We bestaan bijna 10 jaar en groeien ieder jaar rustig door. Rustig omdat wat we doen we graag goed willen doen!

Wij werken vanuit onze vier kernwaarden: Eerlijk & Open, Dienstbaar & Enthousiast. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en open te zijn in onze communicatie. Zo weet u steeds waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn wij in ons werk Dienstbaar & Enthousiast. We willen u graag volledig helpen en doen dat met enthousiasme voor ons vak!

Payrollplaats is ontstaan vanuit het studentenuitzendbureau Opti-flex. Klanten wilden naast uitzendkrachten ook eigen geworven medewerkers verlonen via dezelfde factuur. Doordat dit steeds meer gebeurde is oprichter Franck Antonides zich steeds gaan richten op payrollen. Opti-flex bestaat inmiddels niet meer. Verzoeken van klanten om personeel leggen we neer bij de uitzendbureaus waar wij de back-office voor verzorgen en de klanten verwijzen we door naar het online uitzendbureau Uitzendplaats.nl.

Bij Payrollplaats verzorgen de salarisadministratie en we nemen de arbeidsrechtelijke risico’s op ons die gepaard gaan met het ondernemerschap. Wij zijn de juridisch werkgever van de medewerkers die zij aan het werk hebben. Dit betekent dat wij naast de verloning en alle bijkomende handelingen ook eigen risico drager inzake ziekte zijn. Onze back-office medewerksters zijn dus ook echte allrounders. Op de Team pagina stellen wij ons aan u voor.

 

Gert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 050 - 210 10 08
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden