Payroll Zoetermeer

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Zoetermeer

Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. In de jaren 60 is de stad aangewezen als groeikern van Den Haag, en is in 40 jaar tijd een volwassenen stad geworden. In Zoetermeer zijn veel ICT-gerelateerde bedrijven gevestigd en de gemeentelijk beleid is daar op gericht. In maart 2007 werd Zoetermeer de eerste Nederlandse gemeente met een stadhuis in de virtuele wereld Second Life.

Payrolling in omgeving Zoetermeer

Ook voor Payrollplaats is Zoetermeer niet geheel onbekend. Verschillende bedrijven laten hun personeel namelijk al uitbetalen door Payrollplaats. Omdat Payrollplaats Zoetermeer optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, makkelijk inzichtbaar en biedt u tijdsruimte. Kijk eens naar de voordelen van Payrollplaats Zoetermeer. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer gegevens over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

 

Dankzij Payrollplaats zijn onze personeelskosten inzichtelijk.

“Dezelfde flexibiliteit als bij een uitzendbureau, maar minstens 30% goedkoper!

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen