Payroll Rotterdam

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Rotterdam

Rotterdam is gelegen in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de Randstad. Het vormt samen met Den Haag een Metropoolregio. Rotterdam is in het bezit van een van de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en hierdoor is het de grootste havenstad van Europa. Door de ligging aan de haven en in de Metropoolregio, is de bedrijvigheid erg hoog in deze omgeving. Bijna de helft van de bevolking is van allochtone afkomst, dit middels de internationale status van de stad..

Payrolling is ideaal in een havenstad

Door de gunstige ligging heeft de stad Rotterdam een goede economie. Diverse firma’s in de omgeving kozen al voor de payroll service van Payrollplaats. Omdat Payrollplaats Rotterdam optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het salarisadministratie en bijkomende handelingen.

Het enige dat u nog hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, secuur en accuraat. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Rotterdam. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Klanten over onze payroll service

Dankzij Payrollplaats zijn onze personeelskosten inzichtelijk.

“Dezelfde flexibiliteit als bij een uitzendbureau, maar minstens 30% goedkoper!

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen