Payroll Nijmegen

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland en ligt dichtbij de Duitse grens. Het is de grootste stad binnen de provincie. Nijmegen is mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland en bestaat al meer dan 2000 jaar. Het staat bekend voor de Nijmeegse Vierdaagse, die ook wel Walk of the World wordt genoemd.
Hedendaags staat Nijmegen, door de aanwezigheid van de Radboud Universiteit, bekend als universiteitsstad. Daardoor kent het een levendig uitgaansleven en heeft sinds 2010 ook een nachtburgemeester.

Payrolling in een universiteitsstad

De payroll service van Payrollplaats is ideaal voor zo’n universiteitsstad als Nijmegen. Met payrolling kunt u ieder gewenst moment studenten inzetten voor uw bedrijf. Het enige dat u hoeft te doen is de gewerkte uren doorgeven. Omdat Payrollplaats Nijmegen optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor het contractbeheer, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel!

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, overzichtelijk en brengt tijdwinst met zich mee. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Nijmegen. Een offerte aanvragen kan moeiteloos via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

Bij vragen helpt Payrollplaats altijd verder.

Payrollplaats maakt het heel makkelijk om een medewerker aan te melden.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen