Payroll Maastricht

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Maastricht

Maastricht is de zuidelijkste hoofdstad van Nederland en de provincie Limburg en dankt zijn naam aan zijn ligging aan de Maas. Maastricht behoort tot de steden die zich “oudste stad van Nederland” noemen door bewezen menselijke nederzettingen over de laatste 20 eeuwen. Verder staat het bekend als een studentenstad.
Hoewel Maastricht gewoon in Nederland ligt, waant u zich zomers in een warmer klimaat dan in de rest van Nederland. Bovendien geeft de heuvelachtige omgeving, wat erg kenmerkend is voor het platte Nederland, de toerist al snel het idee zich in het zuiden van Europa te bevinden.

Payrolling is uitstekend voor omgeving Maastricht

Diverse firma’s in de omgeving Maastricht kozen al voor de payroll service van Payrollplaats. Omdat Payrollplaats Maastricht optreedt als wettelijk werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, overzichtelijk en tijdbesparend. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Maastricht. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

 

Payroll scheelt veel administratie.

Payrollplaats betaalt het salaris altijd op tijd uit.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Certificering

Door te kiezen voor Payrollplaats, kiest u voor gemak, financieel voordeel en voor zekerheid! Payrollplaats voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van payrolling en volgt de ABU-cao.

Verder lezen over certificering

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp