informatie

Whitepapers

Payrollplaats whitepapers

 

Wij delen graag onze kennis met u. Kennis die we u aanbieden vanuit onze whitepapers. Een whitepaper is een document dat een bepaald onderwerp beschrijft en hier informatie over geeft. Deze whitepapers kunt u, na invullen van uw naam en e-mailadres, kosteloos downloaden. U kunt het materiaal binnen uw organisaties gebruiken en verder verspreiden bij uw collega’s of binnen uw eigen netwerk. Als u vragen heeft over één van de onderstaande whitepapers dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.


Whitepaper: Wat is payroll?

Whitepaper Wat is payroll? Payrollplaats

Wat is payroll eigenlijk? Waar moet je op letten bij het inzetten van een payroll organisatie? Wat zijn de voor- en nadelen voor de werkgever én de werknemer? Wat kost het? Hoe zit het met de wetgeving? Op al deze vragen zullen we antwoord geven in dit whitepaper.

We geven uitleg over payrolling, het ontstaan, de marktontwikkeling en welke verschillen er zijn met een uitzendbureau en een salarisadministratiekantoor. We geven inzicht in de voor- en nadelen en geven enkele tips waar u op moet letten bij het inzetten van een payroll bedrijf.

Whitepaper downloaden


Whitepaper: In 6 stappen naar uw eigen uitzendbureau

Whitepaper: In 6 stappen naar uw eigen uitzendbureau

Altijd al een eigen uitzendbureau willen beginnen? U heeft een groot netwerk in een bepaalde branche. U ziet kansen om zelf werkzoekenden en bedrijven te koppelen want u bent een succesvol intercedent of recruiter. Waar wacht u dan nog op? Wat moet u doen en waar moet u rekening mee houden? Vanuit onze ervaring delen we in 6 stappen hoe u een eigen uitzendbureau start.

In 6 stappen een eigen uitzendbureau starten! Is het zo simpel? Simpel is het niet, maar met een gezonde portie lef, doorzettingsvermogen en ondernemerschap kunt u succesvol zijn in de arbeidsbemiddeling. Meerdere starters gingen u voor én waarom zou u het niet kunnen?Whitepaper downloaden


Adinka AntonidesHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 5 230
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp