Payroll Emmen

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Emmen

Emmen is de hoofdstad van provincie Drenthe, en tevens de grootste gemeente ervan.
Bij het woord ‘Emmen’ denkt u waarschijnlijk meteen aan dierenpark Wildlands. Dit is de reden dat de stad Emmen ook wel ‘Vlinderstad’ wordt genoemd.
Met meer dan 1000 hectare industrieterrein heeft Emmen de grootste industrieconcentratie in Noord-Nederland en vormt het een van de economische kernzones van deze regio.
Kenmerkend voor de stad is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, dat ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd, die door stedenbouwkundige Niek de Boer werd ontworpen eind jaren 60.

Payroll is ideaal in omgeving Emmen

Ook in Emmen heeft Payrollplaats verschillende klanten. Omdat Payrollplaats Emmen optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende voordelen:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor arbeidsovereenkomsten, het tijdig uitbetalen van salarissen, vakantiedagen, vakantiegeld en het afdragen van de premies.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, bespaart u veel tijd en biedt u zekerheid. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Emmen. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

 

Dankzij Payrollplaats zijn onze personeelskosten inzichtelijk.

“Dezelfde flexibiliteit als bij een uitzendbureau, maar minstens 30% goedkoper!

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen