Payroll Eindhoven

Hoe werkt payroll?

  • U meldt de werknemer aan
  • Medewerker maakt uren
  • Bekijk hele werkwijze

Payroll Eindhoven

Eindhoven ligt in de provincie Noord-Brabant, en telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is “groen”, met een groot aantal parken en plantsoenen. Eindhoven is een stad die door de jaren heen groeiende is. Zowel het aantal inwoners als het aantal arbeidsplaatsen neemt toe.
Eindhoven heeft een eigen luchthaven en een technologie gerichte bedrijvencampus, de High Tech Campus Eindhoven. Vandaag de dag fungeert Eindhoven als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland, gezien het een van de locaties van het European Institute of Innovation and Technology (EIT) is. Ook kent Eindhoven veel industrie, met Philips als grootste bedrijf.

Payrolling perfect voor elke branche

Payrollplaats verzorgt de payrolling van bedrijven in elke branche. Dus ook voor bijvoorbeeld bedrijven in de technische en industriële branche. Omdat Payrollplaats Eindhoven optreedt als juridisch werkgever voor uw personeel, heeft dit de volgende pluspunten:

  • Wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Zonder werkgeversrisico uw personeel inzetten;
  • Wij zorgen voor personeels- en loonadministratie en bijhorende taken.

Het enige dat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren aan ons doorgeven. Ideaal als u gebruik maakt van flexibel inzetbaar personeel.

Geïnteresseerd in payroll?

De payroll service van Payrollplaats is voordelig, secuur en accuraat. Lees meer over de voordelen van Payrollplaats Eindhoven. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk via onze website, evenals uw medewerker aanmelden.

Wilt u eerst meer informatie over onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

Klanten over onze payroll service

Bij vragen helpt Payrollplaats altijd verder.

Payrollplaats maakt het heel makkelijk om een medewerker aan te melden.

Gunstigste tarieven

Kies voor de beste payroll service tegen de scherpste prijs! Wij hanteren een All-Inn payroll tarief waarbij ziekte, vakantiedagen, vakantiegeld en de transitievergoeding niet apart worden gefactureerd.

Verder lezen over tarieven

Voordelen van payroll bij Payrollplaats

  • Flexibele verloning en niet gewerkt is niet uitbetaald.
  • Geen loonadministratie en geen risico's tegen een scherpe prijs.
Bekijk alle voordelen