Payrollplaats

Wie zijn de backoffice specialisten van Payrollplaats: deel I

Wie zijn de backoffice specialisten van Payrollplaats: deel I

Wie zijn de backoffice specialisten van Payrollplaats? Yvonne stelt zich voor…

 

Hoe ben jij bij Payrollplaats terecht gekomen?
Ik zag in de online advertentie dat Payrollplaats een nieuwe collega zocht als administratief medewerkster. Op dat moment zocht ik zo’n baan en heb ik gesolliciteerd.

Hoe lang werk je al bij Payrollplaats?
Ik werk sinds februari 2013 voor Payrollplaats. Op dit moment ben ik de langst werkende collega en dus al al dik 6 jaar in dienst en nog steeds met heel veel plezier.

Wat heb je voor Payrollplaats gedaan?
Ik ben een tijd uitzendkracht geweest voor Unique Uitzendbureau. Dat beviel Unique erg goed en op een gegeven moment hebben ze mij gevraagd om bij hun zelf te komen werken. Een leuke nieuwe uitdaging als administratief medewerkster op een net nieuw label binnen Unique. Ik heb daar uiteindelijk dik 8 jaar gewerkt en toen de overstap gemaakt naar Payrollplaats.

Wat houdt je functie, backoffice specialist, precies in? 
Ik verzorg samen met mijn collega’s de payroll backoffice van Payrollplaats. Dit houdt in het kort in dat we de administratie en verloning verzorgen voor de medewerkers en alle klanten. We schrijven medewerkers in, maken onder andere de contracten aan en zorgen dat de uren goed worden verwerkt via ons online urensysteem zodat de medewerkers correct hun loon uitbetaald krijgen. Daarnaast hou ik mij specifiek met een aantal taken bezig, waaronder de communicatie rondom de overgang van medewerkers van fase A naar fase B.

Wat vind je het leukst aan je werk?
De leuke telefoongesprekken (of mailtjes) met klanten en medewerkers. Door ze te helpen met de vragen die zij hebben, oplossingen aan te dragen en hun te “ontzorgen”.

Waar ben je trots op aangaande je werk?
Om Payrollplaats te zien groeien de afgelopen jaren. We krijgen steeds meer tevreden klanten en nieuwe medewerkers voor onze payroll services en dat blijft maar doorgaan. Dat zorgt voor meer collega’s op de backoffice. We vullen elkaar als collega’s goed aan en dat maakt het werk en de sfeer ook erg leuk op onze afdeling.

Wie ben je buiten je werk?
Ik heb samen met mijn vriend een gezin met 3 kinderen in de leeftijd 4, 6 en 10 jaar. Er is dus altijd wel wat te doen kwa school, sporten en vriendjes over de vloer. Daarnaast vindt ik het leuk om te sporten en om op vakantie te gaan. Liefst naar een warm land zoals Frankrijk waar we de laatste jaren steeds heen gaan. Daarnaast ga ik graag met vriendinnen een drankje doen of leuke uitstapjes doen.

 

Heb jij nog een andere vraag voor Yvonne? Bel haar dan op 085 – 760 62 28 en wie weet krijg je antwoord. Op onze Team pagina kun je ook nog een foto van haar vinden en op welke dagen Yvonne werkt.