Payrollplaats

Winnaars Payrollplaats Awards vieren feest

Payrollplaats

De winnaars van de Payrollplaats Awards 2017 zijn bekend en hebben hun Award in ontvangst genomen.

 

Awards

Payrollplaats is van diverse uitzendbureaus door het hele land de backoffice voor het juridisch werkgeverschap van de flexwerkers en de facturatie aan de debiteuren. Al die uitzendbureaus hebben hun eigen focus op een vakgebied of regio en zijn daarin erg succesvol.

In 2017 heeft Payrollplaats de Awards geïntroduceerd om daarmee de uitzendbureaus te stimuleren in groei en hun ondernemerschap. Teven willen we, onder andere met deze Award uitreiking, onze partners bedanken voor de samenwerking en het in Payrollplaats gestelde vertrouwen voor het voeren van hun backoffice.

Er zijn drie categorieën waarin een Award te winnen valt:

  • meeste absolute omzet via onze backoffice;
  • de grootste omzet stijger via onze backoffice;
  • uitzendbureau die het meest MVO onderneemt.

 

Winnaars

De uitzendsector heeft de wind in de zeilen en zo ook de diverse uitzendbureaus waar wij mee samenwerken. Echter er kan er maar één de winnaar zijn. Het uitzendbureau waarvoor wij in 2017 de meeste omzet hebben mogen verwerken is: Agripersoneel. Het uitzendbureau (of in dit geval detacheerder) met de snelste omzetstijging in 2017 is: Hoe zorg jij?. Het uitzendbureau dat de winnaar is geworden in de categorie meest Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is: Northeast Personeelsdiensten.

De winnaars hebben hun prijs overhandigd gekregen. Op onze Facebook account zijn de foto’s gepubliceerd en zijn de winnaars te feliciteren. Hierbij willen we nogmaals alle winnaars van harte feliciteren met hun verdiende Award. Aan alle runners-up: in 2019 worden de prijzen opnieuw verdeeld en wensen we veel succes de komende kwartalen om zichzelf te nomineren.

 

Backoffice

Wilt u ook in aanmerking komen met uw uitzendbureau voor een Award in 2018? Neem dan contact met ons op om te bespreken of we een samenwerking aan kunnen gaan.