Payrollplaats

Werken bij Payrollplaats

Werken bij Payrollplaats

Werken bij Payrollplaats wordt door steeds meer mensen gedaan. Payrollplaats heeft een boekje gemaakt met meer achtergrondinformatie over het hoe en wat.

 

Verleden

Op diverse manieren hebben we in het verleden met onze werknemers gecommuniceerd. We hadden diverse bijlagen bij de arbeidsovereenkomsten, een uitgebreide FAQ op deze website en uiteraard via nieuwsbrieven brachten we onze werknemers op de hoogte van wetenswaardigheden over de ABU-cao en de rechten en plichten van het werknemerschap bij Payrollplaats.

 

Heden

In plaats van allerlei bijlagen bij de arbeidsovereenkomst hebben we een boekje gemaakt waarin de basis zaken zijn omschreven over onderwerpen die goed zijn om te weten. Het is goed om het boekje te lezen voordat je aan het werk gaat, maar ook als je al een tijdje werkt voor Payrollplaats is het goed om het nog eens weer door te lezen. Via onze pagina formulieren kun je het boekje downloaden.

 

Vragen

Heb je vragen over het boekje werken bij Payrollplaats? Bel, mail of stuur een bericht via WhatsApp. Succes met het werk!