Payrollplaats

Weer collectiviteitskorting op zorgverzekering

Payrollplaats

Het einde van het jaar nadert en dus worden de kosten voor de diverse zorgverzekeringen bekend gemaakt. Bij Payrollplaats krijg je collectiviteitskorting in 2017.

Collectiviteitskorting

Wat is collectiviteitskorting? Naast jou zijn er nog ruim 750 flexwerkers die via Payrollplaats hun loon krijgen. Omdat we met zovelen zijn bij Payrollplaats, krijgen we als collectief een korting bij twee zorgverzekeraars. Payrollplaats vindt het belangrijk om jou te laten profiteren van deze korting. Lees het rustig door en overweeg om er gebruik van te maken.

Menzis en Zilveren Kruis Achmea

Ben jij verzekerd of overweeg je een verzekering af te sluiten bij Menzis of Zilveren Kruis Achmea? Dan kom je in aanmerking voor deze korting. Bij zowel Menzis als Zilveren Kruis Achmea krijg je korting op je basisverzekering én op je aanvullende verzekeringen. Klik op de naam van je zorgverzekeraar naar keuze om te lezen welke korting je krijgt en hoe je die kunt verzilveren. Wil je bij Menzis je korting krijgen dan moet je het collectiviteitsnummer van Payrollplaats gebruiken: 57893. Het collectiviteitsnummer van Payrollplaats bij Zilveren Kruis Achmea is: 207082947

Kom je er niet uit? Bel ons gerust op 050 – 210 1008 voor meer informatie en dan kunnen wij kijken hoe we je kunnen helpen om die korting te krijgen op je zorgverzekering voor 2017.