Payrollplaats

Gewerkte uren aanbieden via je smartphone

Payrollplaats

Vanaf 1 april 2017 kun je je gewerkte uren declareren via een App op je smartphone.Gemak dient de mens…

 

App in Android en IOS

Na uitvoerig testen en verbeteringen doorvoeren is de basis versie van de App voor het verwerken van gewerkte uren nu klaar. Je kunt deze App downloaden, inloggen en je gewerkte uren aanbieden bij je opdrachtgever. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone. De App is beschikbaar voor IOS en Android en kan gedownload worden via de Play Store of de App Store van Apple.

 

Hoe het werkt

In je App store op je telefoon zoek je op UBPlus Online. Wanneer je de App hebt gevonden kun je de App downloaden. Als de App gedownload is, moet je een domeinnaam invullen. Dat is dezelfde domeinnaam die in de balk bovenin je browser staat als je via je computer de uren invult en aanbiedt. Voor de meeste medewerkers is dat payrollplaats of schoonmaakster.

Zodra je jouw domeinnaam ingevoerd hebt, kun je inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als waarmee je op jouw computer inlogt. Vervolgens kun je aan de slag met het bijhouden van je gewerkte uren…

Kom je er niet uit, bent je je wachtwoord kwijt? Bel ons en wij helpen je! Ook kun je jouw feedback achterlaten op onze pagina contact, wij nemen dan contact met je op. Wij hopen dat deze App het voor jou nog gemakkelijker maakt om je uren te declareren via ons.