Payrollplaats

Payrollplaats lanceert werknemers deel

Payrollplaats

Werknemers die via payroll bij ons werken hebben nu een nieuw en speciaal deel op de website van Payrollplaats. Dit nieuwe deel is er omdat we hen belangrijk vinden! Zij zijn ook onze klanten evenals de bedrijven die die werknemers bij Payrollplaats onderbrengen voor het juridisch werkgeverschap. We willen hen hiermee waarderen voor hun inzet.

Op dit deel van de website kunnen werknemers allerlei antwoorden vinden op vragen die ze kunnen hebben als ze via Payrollplaats werken. Ook kunnen via dit deel de gewerkte uren online ingevoerd worden en kunnen er allerlei documenten opgezocht worden in het online urensysteem.

Het derde hoofddeel van deze website is het deel waar we onze werknemers waarderen met kortingen. We hebben diverse kortingscodes van diverse webshops van bedrijven waar Payrollplaats een klantrelatie mee heeft verzameld. Een maandelijks terugkerende korting is de korting van Menzis op de zorgverzekering. Werknemers van Payrollplaats verdienen goede zorg en daarom hebben Menzis en Payrollplaats een samenwerking afgesloten.

Nieuwsgierig wat Payrollplaats voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met onze payroll service.