Payrollplaats

Wanneer krijg ik mijn loon?

Wanneer krijg ik mijn loon?

Je werkt via Payrollplaats en daarom krijg je loon via ons. In dit bericht willen we je informeren over de loonbetaling in 2018.

 

Weekverloning

De meeste werknemers van Payrollplaats krijgen hun loon per week. Iedere woensdag om 12:00 uur halen wij alle goedgekeurde uren op uit de online urenportal. Op woensdagmiddag verwerken wij de uren en op donderdagochtend sturen wij de lonen naar de banken. De meeste werknemers hebben dan op donderdagmiddag het geld bijgeschreven op hun bankrekening. Op donderdagmiddag wordt de loonstrook verstuurd naar je mail en naar de online urenportal.

Loon per periode

Een andere groep werknemers krijgt per periode het loon betaald. Ook dan verwerken wij de lonen iedere woensdag en betalen wij op donderdag uit. Dit zijn de donderdagen in week 5, week 9, week 13, week 17 en zo steeds vier weken verder. De laatste periode van het jaar (week 49 tot en met 52) wordt in week 1 van het nieuwe jaar uitbetaald. De meeste werknemers hebben dan op donderdagmiddag het loon in die betreffende week bijgeschreven op hun bankrekening. Op donderdagmiddag wordt de loonstrook verstuurd naar je mail en naar de online urenportal.

Heb je vragen over bovenstaande uitleg over wanneer Payrollplaats uitbetaald? Bel, app of mail ons, want dan kunnen we je helpen. Onze contactgegevens vindt je op onze CONTACT pagina op deze website.