Payrollplaats

Kijkje in de keuken bij Payrollplaats

Payrollplaats

Altijd al een kijkje in de keuken van Payrollplaats willen hebben? Dat kan vanaf nu! Je kunt door bijna ons hele kantoor ‘lopen’, met uitzondering van onze keuken…

 

Voorkant => binnenkant

Google heeft al jaren de voorkant van ons pand in Google Streetview toonbaar gemaakt. Speciaal daarvoor hebben we afgelopen zomer ons pand een fris blauw-wit kleurtje gegeven aan de buitenkant. Dat zijn de kleuren van onze huisstijl. Na die externe opknapbeurt hebben we ook nieuw meubilair gekregen dat weer voldoet aan de ARBO normen. Daarom vonden we het tijd om de binnenkant van ons pand te laten zien aan de buitenwereld. Je kunt in bijna alle ruimtes een kijkje nemen, behalve in onze keuken.

 

Koffie en Google

Wij vinden het erg leuk om te laten zien dat we een mooi pand hebben op een prachtige locatie aan de ringweg in Groningen. Je kunt die binnenkant bekijken via Google, maar ook live. Tussen 09:00 en 17:00 uur is er op werkdagen altijd iemand aanwezig om een kop koffie of thee met je te drinken en je rond te leiden. Uiteraard krijg je er een goed gesprek bij.

Wil je liever zonder koffie of thee binnenkijken en zien waar wij voor jou aan het werk zijn? Klik op de link om de tour te starten. Have fun… en als je toch dat gesprek wilt: 050 – 210 10 08.