Payrollplaats

Feestdagen, wat moet je weten?

Payrollplaats

De feestdagen komen er weer aan, want het is voorjaar. Wat is belangrijk om te weten om je loon tijdig uitbetaald te krijgen? En wanneer is Payrollplaats gesloten?

Pasen en Pinksteren

Op 2e paas- en pinksterdag zijn we gesloten. Ook veel Nederlanders zijn vrij omdat dit algemeen erkende feestdagen zijn. Voor de loonbetaling is dit niet zo spannend, want die vindt plaats op donderdag. De gewerkte uren moeten net zoals anders uiterlijk op woensdagmiddag 12:00 uur goedgekeurd zijn door je inlener.

Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op een woensdag en zijn wij gesloten. Het is daarom belangrijk dat je zelf er op toeziet dat je inlener al voor die woensdag je uren goed heeft gekeurd. De verloning vindt plaats op donderdag 28 april voor alle medewerkers, zowel diegenen die iedere week loon krijgen als de mensen die maandelijks loon ontvangen! Tijdig aanbieden van je gewerkte uren is dus belangrijk die week.

Bevrijdingsdag / Hemelvaartsdag

Dit jaar vallen Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag samen op donderdag 5 mei. Op die dag zijn wij, maar ook de banken dicht. Daarom moeten je gewerkte uren van week 17 uiterlijk dinsdag 3 mei om 12:00 uur goedgekeurd zijn door je inlener. We betalen dan op woensdag 4 mei je loon uit. Ook vrijdag 6 mei zijn wij gesloten. Maandag 9 mei zijn wij weer aan het werk en kunnen we je te woord staan of je mail beantwoorden.

 

We wensen iedereen alvast goede feestdagen!