Payrollplaats

Cadeaukaart regeling voor werknemers van Payrollplaats

Cadeaukaart regeling voor werknemers van Payrollplaats

Payrollplaats introduceert met ingang van 2019 een cadeaukaart regeling. Onze werknemers kunnen een cadeaukaart kopen met hun bruto loon om zo fiscaal voordeel te hebben en zichzelf te belonen.

 

Waarom deze regeling

Payrollplaats wil graag net iets meer doen voor haar werknemers. Zo hebben wij al uitgebreidere arbeidsvoorwaarden dan de meeste andere payroll bedrijven. Vanaf heden hebben wij een cadeaukaart regeling waarmee onze werknemers fiscaal voordeel hebben. Onder andere op deze wijze geven wij vorm aan goed werkgeverschap.

Hoe werkt de regeling

De regeling is zeer eenvoudig. De werknemer levert een deel van het bruto loon in om zo fiscaal aantrekkelijk een cadeaukaart te kopen. De werknemer ‘koopt’ de kaart met het brutoloon en hierdoor hoeft hij minder loonheffing en premies te betalen. Zo ontstaat er fiscaal voordeel. Voor het bedrag dat ingeruild wordt aan bruto loon, wordt een keuze cadeaukaart gekocht. Via deze kaart kan er (online) gewinkeld worden bij heel veel (grote) retailers, uit eten gegaan worden, het bedrag kan aan een goed doel geschonken worden of de werknemer kan cultuur snuiven. De mogelijkheden met de keuze cadeaukaart zijn vele.

Wie komt in aanmerking

De regeling is een regeling waaraan de wetgever voor de uitvoering ervan voorwaarden heeft verbonden. Payrollplaats wil zo veel mogelijk van haar werknemers gebruik kunnen laten maken van deze regeling binnen de kaders van de wet. Dit betekent dat werknemers die via één van de uitzendbureaus werken waarvoor wij de backoffice verzorgen, ook kunnen deelnemen aan deze regeling.

 

PS: werk of verloon jij via een ander payrollbedrijf en lijkt je deze regeling ook voor jou (en je collega’s) / flexwerkers interessant? Geeft bij je opdrachtgever aan dat je graag wilt overstappen naar Payrollplaats als werkgever of vraag vrijblijvend een offerte op over onze payroll dienstverlening. Misschien kun jij of kunnen jouw flexwerkers dan binnenkort ook gebruik maken van deze regeling.