Payrollplaats

De voorbereidingen voor hét Event verlopen succesvol

Payrollplaats

De voorbereidingen verlopen succesvol. Het programma is rond, goede sponsoren binden zich, locatie en horeca zijn geregeld! Waar gaat dit succes over? Dit gaat over hét Noordelijk Uitzendbureau Event.

 

Sponsoren

De eerste sponsoren van het Noordelijk Uitzendbureau Event op 4 oktober in Groningen hebben hun medewerking en ondersteuning toegezegd. Het zijn allemaal sponsoren die gerelateerd zijn aan de doelgroep van het Event: de uitzendbranche. Tijdens het Event streven we er naar om kennis te delen en elkaar te inspireren als Noordelijke Uitzendondernemers.

Samen leren en inspireren is de reden dat deze sponsoren zich verbinden aan het Event. Het is een eer om als organisator van dit Event deze sponsoren hier te noemen:

  • InGoedeBanen.nl – software om vacatures snel te verspreiden
  • Keesz – arbodienst speciaal voor de flexbranche
  • Spotcab – online zakelijk kredietspecialist
  • Ondertekenen.nl – software voor het digitaal ondertekenen van documenten
  • CAOloon.com – online tooling om de juiste inlenersbeloning te achterhalen
  • ARTRA – opleidingsinstituut voor de flexbranche
  • SubAdvies – thuis in subsidies en loonkostenvoordelen

Deze ondernemers kunt u spreken op de informatiemarkt rondom de diverse sessies op het Event. Zij kunnen u helpen om nog meer succes te hebben met uw uitzendbureau.

 

Programma

Het inhoudelijke programma is ook grotendeels vastgesteld. Twee uitzendondernemers (de oprichters van Prima Personeel en OR-Quest) delen hun groei geheim(en) met de collega uitzendbureaus.

In een interactieve sessie vertellen zij onder andere hoe ze harder dan de markt zijn gegroeid de afgelopen jaren. Ze vertellen over waar ze de mist zijn in gegaan en waar hun ambitie ligt. We horen hun verhaal over successen vieren en fouten maken.

Tijdens het hoofdevent kunnen er workshops gevolgd worden over online marketing van uw uitzendbureau en hoe u uw uitzendbureau kwalitatief kan ontwikkelen. Deze workshops horen bij het gratis programma evenals het rond de tafel gesprek tussen het CNV en de ABU.

In het vroege middagprogramma biedt ARTRA een training aan over hoe online op diverse creatieve manieren kandidaten gevonden kunnen worden in tijden van schaarste aan personeel. Voor de training wordt een vergoeding gerekend en zijn maar beperkt plekken beschikbaar.

 

Ticket

Om dit Event tot een succes te maken én in verband met de catering, verzorgd door de Smaak van het Noorden, willen we graag weten wie er komen. U kunt uw (gratis) ticket reserveren via Eventbrite.

 

Wilt u meer informatie over dit Event of onze payroll service? Neem dan contact op via ons contactformulier of via 050 – 210 10 08.