Payrollplaats

Vierde plaats FD Gazelle Award

Payrollplaats

Bij de FD Gazelle Award verkiezing 2017 is Payrollplaats Nederland in de categorie midden Noord-Nederland geëindigd op de vierde plaats. YES!!!

 

Vijf op een rij

Voor de vijfde keer was Payrollplaats Nederland genomineerd voor een Gouden FD Gazelle Award. Eerder zijn we al eens als tweede geëindigd op de ranglijst in de categorie klein voor Noord-Nederland. Bij de Award verkiezing dit jaar was de concurrentie groter dan ooit in de categorie midden en zijn we als vierde geëindigd. Voor de vijfde keer op rij minimaal 20% groei doormaken als payrollbedrijf is erg mooi. Volgend jaar weten we of er een zesde keer in zit.

 

Bedankt

Vierde worden in een Award wedstrijd die om omzet draait kun je alleen worden als je trouwe klanten hebt. Payrollplaats staat voor kwalitatieve dienstverlening, meer arbeidsvoorwaarden voor de flexwerkers, een gecertificeerde kennisdesk en het scherpste tarief! Onze klanten waarderen dat met een mooi rapportcijfer. Alle flexwerkers en klanten bedankt voor uw vertrouwen in ons in het verleden en we zien uit naar de toekomstige samenwerking.

 

Wilt u ook weten waarin wij anders zijn dan die andere payrollbedrijven en waarom onze klanten ons zo zeer waarderen? Neem dan contact op met ons.