Payrollplaats

Via uw smartphone gedeclareerde uren goedkeuren

Payrollplaats

Vanaf 1 april 2017 biedt Payrollplaats haar klanten de mogelijkheid om de gewerkte uren via een App op uw smartphone goed te keuren.Gemak dient de mens…

 

App in Android en IOS

Na uitvoerig testen en verbeteringen doorvoeren is de basis versie van de App voor het verwerken van gedeclareerde uren nu klaar. U kunt nu deze App downloaden, inloggen en de gedeclareerde uren van uw flexwerkers goedkeuren. Het enige wat u nodig heeft zijn medewerkers die uren declareren én een smartphone. De App is beschikbaar voor IOS en Android en kan gedownload worden via de Play Store of de App Store van Apple.

 

Hoe het werkt

In uw App store op uw telefoon zoekt u op UBPlus Online. Wanneer u de App heeft gevonden kunt u de App downloaden. Als de App gedownload is, moet u een domeinnaam invullen. Dat is dezelfde domeinnaam die in de balk bovenin uw browser staat als u via uw computer de uren goedkeurt. Voor de meeste klanten is dat payrollplaats of schoonmaakster.

Zodra u uw domeinnaam ingevoerd heeft, kunt u inloggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als waarmee u op uw computer inlogt. Vervolgens kunt u aan de slag met het goedkeuren van de uren die bij u gedeclareerd zijn of zelf de uren invullen die u wilt laten uitbetalen aan uw medewerkers…

Komt u er niet uit, bent u uw wachtwoord kwijt? Bel ons en wij helpen u! Ook kunt u uw feedback achterlaten op onze pagina contact, wij nemen dan contact met u op. Wij hopen dat deze App het voor u nog gemakkelijker maakt om uw medewerkers te payrollen via ons.