Payrollplaats header afbeelding

Online uitzendbureau

Uitzendbureau software

Flexsoftware werkt continue, in eigen beheer aan de volgende uitzendbureau software producten:

Met de bovenstaande uitzendbureau software oplossingen heeft u alles in huis om uw uitzendbureau toekomst bestendig te maken.

GRATIS Uitzendbureau website

Is uw uitzendbureau website aan vervanging toe? Of start u uw eigen uitzendbureau en wilt u een professionele uitzendbureau website?

Wij maken dit door middel van onze GRATIS WordPress Plugin en WordPress Thema heel eenvoudig. Download onze GRATIS WordPress Plugin en WordPress Thema en u of uw WordPress website bouwer kan direct aan de slag.

Uw uitzendbureau websites is dan meteen gekoppeld aan de werving en selectie software van Uitzendplaats. Functie’s zoals inschrijven kandidaten, vacatures publiceren op uw eigen uitzendbureau website die ook gekoppeld is aan Vacatureplaats en CVplaats, solliciteren, zoeken, reageren etc zijn dan binnen uw uitzendbureau website meteen aanwezig.

Uitzendbureau Recruitment CRM Software, Uitzendplaats

Uitzendplaats is onze online werving- en selectiesoftware voor uitzendbureaus. Bij de werving- en selectiesoftware die wij bouwen voor uitzendbureaus draait alles om de online verbinding met uw website, klant, kandidaten zodat er een juiste match tussen vacatures van bedrijven en kandidaten ontstaat. De software is zo ingericht dat er in het systeem automatisch de juiste matches tussen kandidaten en de vacatures gemaakt worden. De match wordt gemaakt op basis van de regio en de branche. Daarnaast koppelt onze software naadloos op de hierboven uitzendbureau website doormiddel van onze gratis WordPress Plugin en Thema.

U beheerd uw kandidaten, vacatures en klanten heel overzichtelijk. Heeft u de goede match? Dan kunt u eenvoudig uw kandidaten online voorstellen aan uw klanten. Matchen kan bijna niet eenvoudiger.

Urenregistratie systeem onlineUUR

onlineUUR is 100% online urenregistratie voor uitzendbureaus. onlineUUR is zo goed omdat onlineUUR volledig is geïntegreerd met Easyflex verloningssoftware waar Flexsupport gebruik van maakt. U als uitzendbureau krijgt van Flexsupport een eigen omgeving binnen onlineUUR volledig in uw eigen huisstijl. Binnen deze omgeving kunt u alle informatie van uw klanten, werknemers (flexwerkers) terug vinden en ziet u precies wie wel of geen uren heeft doorgegeven of geaccordeerd. Daarnaast geeft onlineUUR hele mooie overzichten weer en verzorgt op een eenvoudige en toegankelijke manier de afhandeling van de digitale ondertekening van documenten zoals arbeidsovereenkomsten en opdrachtbevestigingen.

Wanneer u de uitzendbureau backoffice aan Flexsupport uitbesteed kunt u gratis gebruik maken van onlineUUR.

Geïnteresseerd?

Deze uitzendbureau software en samenwerking met Flexsupport ontzorgt u en zorgt voor meer tijd voor uw commerciële inspanningen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitzendbureau? Neem vrijblijvend contact op.

GertGert ArendsHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 760 62 28
Laat mij u bellen

Vrijblijvend offerte aanvragen