Payrollplaats header afbeelding

Online uitzendbureau

Uitzendbureau software en website van Webplaats

Met uitzendbureau software en de standaard website van van Webplaats maakt u de juiste match en heeft u een professioneel online visitekaartje als uitzendbureau! 

 

Uitzendbureau software

Webplaats werkt continue, in eigen beheer als zusterbedrijf van Payrolplaats, aan online werving- en selectiesoftware voor uitzendbureaus. Bij de werving- en selectiesoftware die wij bouwen voor (startende) uitzendbureaus draait alles om de juiste match tussen vacatures van bedrijven en kandidaten. De software is zo ingericht dat er in het systeem automatisch de juiste matches tussen kandidaten en de vacatures gemaakt worden. De match wordt gemaakt op basis van de regio en de branche.

U beheerd uw kandidaten, vacatures en klanten heel overzichtelijk. Heeft u de goede match? Dan kunt u eenvoudig uw kandidaten online voorstellen aan uw klanten. Matchen kan bijna niet eenvoudiger.

Wanneer de match door u gemaakt is kunt u met 1 klik op uw muis uw flexwerkers en klant gegevens doorgeven aan Payrollplaats voor het verzorgen van de verloning (payroll backoffice). Dit is uniek in uitzendland.

 

Uitzendbureau website

Webplaats bouwt ook websites specifiek voor uitzendbureaus. Deze websites zijn gekoppeld aan de hierboven genoemde werving en selectie software. Kandidaten kunnen zich inschrijven en u kunt uw vacatures publiceren op uw eigen website die gekoppeld is aan de vacaturesite en cvwebsite van Webplaats. Een demo versie van zo’n website kunt u HIER bekijken. Deze website wordt in uw huisstijlkleuren en met uw eigen teksten en logo aangepast, zodat het geheel uw look-and-feel heeft.

Deze software en samenwerking ontzorgt u en zorgt voor meer tijd voor commerciële inspanningen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitzendbureau? Neem vrijblijvend contact met Webplaats op.

MirjamMirjam van der Ploeg - SwerinkHeeft u een vraag?
Bel mij: 085 - 130 5 230
Laat mij u bellen
Vrijblijvend offerte aanvragenOf direct een medewerker aanmelden

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 5 230

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp