Payrollplaats

Samenwerking Quality Coaching

Payrollplaats

Payrollplaats is een samenwerking met Quality Coaching aangegaan. Quality Coaching begeleidt mensen die moeilijker aan het werk komen. Het aannemen van een medewerker met afstand tot de arbeidsmarkt kan voor u erg interessant zijn. Er bestaan verschillende voordelen die u tegemoet komen in de loonkosten zoals een premiekorting en loondispensatie.

Quality Coaching heeft ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen met een  afstand tot de arbeidsmarkt. Het netwerk van Quality Coaching is omvangrijk. Quality Coaching heeft kennis van de doelgroepen en ze weten de wegen te bewandelen binnen de verschillende uitkerende instanties en hulpverleningsorganisaties.

Met één vast aanspreekpunt bij Quality Coaching bent u er van verzekerd dat de afstemming grondig gebeurt en dat de lijnen kort blijven.

Snelheid, bereikbaarheid, deskundigheid, ervaring en bovenal betrokkenheid zijn daarin voor Quality Coaching  een vanzelfsprekendheid.

Wat kan Quality Coaching u als werkgever kosteloos aanbieden ?
–    Werving en Selectie.
–    Jobcoaching (doelgroepspecialisten).
–    Advies over alle subsidieregelingen.
–    Advies over Social Return on Investment.
–    Advies over de verplichte quotumregeling.

Bent u opzoek naar bijvoorbeeld een  ICT-er, hovenier, administratief medewerker of een schoonmaker? En mag dit iemand zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Want dit kan namelijk ook in combinatie met payrolling.