Payrollplaats

Payrollplaats maakt uitleg filmpjes over payroll en backoffice dienstverlening

Payrollplaats maakt uitleg filmpjes over payroll en backoffice dienstverlening

In een paar korte filmpjes legt Payrollplaats een aantal zaken uit over payroll, wie Payrollplaats is en over hoe je een uitzendbureau start.

 

Van papier naar beeld

Op het internet is veel informatie te vinden. Veelal begint het vinden van informatie op Google, maar steeds vaker wordt informatie gevonden op YouTube. Payrollplaats geeft ook uitgebreide informatie via onze website, via blogs en via whitepapers over onze dienstverlening. In december hebben we enkele filmpjes over payroll opgenomen met uitleg over diverse zaken aangaande payroll en de backoffice voor uitzendbureaus.

Deze filmpjes hebben we gemaakt om binnen 1 minuut het antwoord te geven op de vraag van de ondernemer. Deze nieuwe media ondersteunen al het beschrevene op onze website. We hopen hiermee onze informatievoorziening naar een nog hoger niveau te tillen en zo iedereen die iets wil weten over payroll of het starten van een uitzendbureau van dienst te zijn. Is het revolutionair? Nee, maar wel handig als je het even snel wilt weten…

Heeft u toch nog vragen naar aanleiding van één van de items? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag graag. Misschien is uw vraag wel aanleiding voor een nieuw filmpje?