Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Payrollplaats is wederom FD Gazelle

FD Gazelle, payrollplaats

Payrollplaats is voor het derde jaar op rij een FD Gazelle en daar zijn we erg trots op! In een markt die enorm concurrerend is blijven wij groeien.

Gisteren werd door het FD bekend gemaakt dat we in onze categorie niet de allersnelste groeier waren. Dat is Gadero. Gefeliciteerd!

Flexibiliteit én gemak

Het afgelopen jaar heeft onze groei vooral gezeten in het feit dat steeds meer bedrijven gebruik willen maken van flexibiliteit en gemak. Flexibiliteit omdat bedrijven via ons langer tijdelijke contracten kunnen geven en gemak omdat we de hele salarisadministratie uit handen nemen en online uitvoeren. Dit maakt het transparant en snel.

Backoffice

Ook in 2015 zijn wij aan het groeien. Dit jaar zien we een gemixte groei. Onze groei komt nu ook voort uit de uitvoering van de backoffice van intermediairs en uitzendbureaus. Zij kunnen zich richten op hun core-business en wij verzorgen het juridisch werkgeverschap.

FD Gazelle

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is een initiatief van Het Financieel Dagblad. De beoordeling vindt plaats door een onafhankelijke jury. Bedrijven die meedoen, moeten voldoen aan een aantal criteria ten aanzien van omzetgroei en financiële gezondheid van de onderneming.

 

FD Gazelle

Heb je een supportvraag ?

Bel 050 - 210 10 08

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp