Payrollplaats

Payrollplaats is wederom FD Gazelle in 2018

Payrollplaats

Payrollplaats Nederland is wederom FD Gazelle. Voor de zesde keer op rij behoren wij met onze payroll service bij de genomineerden voor de hoofdprijs: regiowinnaar in Noord Nederland.

 

Dankbaar voor het rapport

Wij zijn enorm dankbaar en trots dat wij wederom tot de snelst groeiende bedrijven horen in Nederland. Dankbaar zijn we omdat de groei niet vanzelf gaat in de uiterst competitieve markt waarin wij opereren. Er zijn veel aanbieders van payrolling op de markt actief die payrolling als een universeel product verkopen. Dat is payrolling niet! Payrollplaats onderscheid zich, want wij staan voor goed werkgeverschap in woord én daad. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met bijna een negen als rapportcijfer.

Payroll en backoffice

De groei over 2017 die we gemaakt hebben komt van onze directe payroll klanten en vanuit de uitzendbureaus waar wij de backoffice voor verzorgen. In beide takken van sport zijn wij specialist en we zijn daarom in beide takken takken van sport gegroeid in 2017.

Het past ons om onze payroll klanten te bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben om hun medewerkers voor het werkgeverschap aan ons toe te vertrouwen. Het is ook gepast om de met ons samenwerkende uitzendbureaus te bedankt voor hun inspanningen om hun klanten goed te bedienen met de juiste kandidaat. We bedanken de samenwerkende uitzendbureaus voor het vertrouwen dat we hun flexwerkers correct en tijdig mogen uitbetalen namens hen.

Toekomst

Over 2018 zijn we zeer positief. We verwachten volgend jaar een soortgelijk bericht op onze nieuwspagina te kunnen schrijven als de groei in 2018 doorzet. Voor de toekomst van payrolling zijn wij afhankelijk van de wetgever. Als de wetgever geen rare bokkensprongen gaat maken, kunnen wij, ook de komende jaren, vele MKB ondernemers ontzorgen aangaande hun HR.

Wilt u uw medewerkers of flexwerkers in vertrouwde handen? Neem dan contact met ons op.