Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Payrollplaats is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2013

payrollplaats, gazellen awards

We zijn vereerd dat we voor deze prestigieuze award zijn genomineerd. Als team willen we onze opdrachtgevers en medewerkers bedanken voor hun vertrouwen.

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financiële Dagblad, creditrating-bureau Graydon en ABN AMRO. Om voor nominatie in aanmerking te komen moeten ondernemingen over drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% per jaar realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven opgenomen zijn. Kandidaten worden gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag over de periode 2010 – 2012.

Over Payrollplaats

Omdat klanten vanaf 2006 steeds vaker naar de mogelijkheden van payroll services vroegen is Payrollplaats in 2007 opgericht. Dit door Franck Antonides die in 2003 tijdens zijn studie Personeel, Management en Organisatie het uitzendbureau: Uitzendplaats begon (destijds: Opti-flex Studenten Uitzendbureau). Inmiddels is Payrollplaats gespecialiseerd in payrolling en salarisadministratie voor het MKB.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp