Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Openingstijden tijdens de feestdagen

feestdagen

De feestdagen zijn aanstaande nu de Sint weer in ons land is. Tijdens de feestdagen hebben we andere openingstijden dan onze reguliere openingstijden.

 

Openingstijden

Op 5 december sluiten wij om 16:00 uur en we zijn 2e kerstdag en nieuwjaarsdag dicht. Alle andere werkdagen zijn wij gewoon aan het werk Wij zijn dan tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 050-2101008, via contact, of via de mail: info@payrollplaats.nl.

Uren accorderen

De contactpersonen die uren goedkeuren van onze flexwerkers willen wij er op attenderen dat het vanwege de feestdagen verstandig is om de gewerkte uren al vroegtijdig goed te keuren. Op woensdag 28 december om 12:00 uur sluit de termijn voor het accorderen van de uren die in de week voor kerst zijn gewerkt. Worden de gewerkte uren later dan 12:00 uur goedgekeurd? Dan kunnen wij die uren niet meer meenemen in de verloning van de week tussen kerst en oud & nieuw.

Loonbetalingen

De loonbetalingen  voor de week en 4-wekelijkse periode vinden plaats op de vertrouwde donderdag, als de gewerkte uren op tijd goedgekeurd zijn! Is er sprake van een loonbetaling per maand? Dan maken we salaris over op dinsdag 27 december.

 

WIJ WENSEN IEDEREEN GEZEGENDE DAGEN,

GROETEN, TEAM PAYROLLPLAATS!

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp