Payrollplaats header afbeelding
Nieuws

Nieuwe software zorgt voor online kansen

samenwerking biedt kansen

Payrollplaats gaat de software van Easyflex gebruiken. Deze switch van software biedt klanten van Payrollplaats kansen op groei.

 

Historie

Vanaf 2007 heeft Payrollplaats een prettige en goede samenwerking met Uitzendsoftwarediensten opgebouwd. Payrollplaats en Uitzendsoftwarediensten zijn sinds de samenwerking flink gegroeid. Dat resulteerde voor Uitzendsoftwarediensten in een overname door HelloFlex afgelopen april.

Sinds die overname is het Payrollplaats duidelijk geworden dat de ambitie die Payrollplaats heeft niet samen met HelloFlex waargemaakt kan worden. De software die wij gebruiken van Uitzendsoftwarediensten wordt vanaf 2018 niet meer ondersteund. Het alternatief, een update van de huidige software naar versie 8.0, is onvoldoende voor Payrollplaats. We moesten kiezen: mee met de HelloFlex software of overstappen.

Na een uitvoerige marktconsultatie en onderzoek bij collega uitzenders en payrollers hebben wij een keus gemaakt. Via dit bericht maken wij kenbaar dat Payrollplaats, vanaf 1 januari 2018, gaat samenwerken met Easyflex. Met Easyflex kunnen wij onze ambitie voor verdere digitalisering en versimpeling van het payrollproces het beste na streven.

 

Toekomst

Payrollplaats is verheugd over deze nieuwe samenwerking. Het biedt vele mogelijkheden om nog meer maatwerk te leveren aan onze klanten, zowel bedrijven als de uitzendbureaus waarvoor we de backoffice verzorgen. Payrollplaats wil voorop blijven lopen in het (digitaal) ontzorgen van haar klanten in de verloning van de flexwerkers. Deze samenwerking biedt onder andere de mogelijkheid om een goed werkend online urensysteem te blijven gebruiken in combinatie met een eigen APP voor mobiele devices.

Voor uitzendbureaus waar Payrollplaats de backoffice voor voert is het daarnaast mogelijk om een professionele website met matchingtool te enten op de software van Easyflex. Zo kunnen Payrollplaats en Uitzendplaats (zusterbedrijf van Payrollplaats dat zich richt op software ontwikkeling voor uitzendbureaus) samen (startende) uitzendbureaus een compleet aanbod doen om een vliegende (door)start te maken.

 

Overstap

Een overstap van software is vaak een gecompliceerd proces. In de overstap worden we gefaciliteerd door specialisten in datamigratie. Door deze begeleiding gaan wij er van uit dat deze overstap weinig tot geen gevolgen heeft voor al onze klanten: flexwerkers, bedrijven en uitzendbureaus. Payrollplaats en Easyflex zetten alles op alles om dit een soepel proces te laten zijn door ‘schaduwdraaien’ en training van Team Payrollplaats. Wij vertrouwen op de kennis van Easyflex en de inzet van Payrollplaats en Uitzendplaats om zo nieuwe kansen mogelijk te maken.

 

Informatie

Wilt u meer informatie over deze samenwerking, of heeft u interesse in de dienstverlening van Payrollplaats? Neemt contact met ons op via de contactpagina of via de contactgegevens onderaan de pagina.

Heb je een supportvraag ?

Bel 085 - 130 52 35

WhatsApp 06 - 38 03 49 63

of ga naar het contactformulier

Contact via WhatsApp