Payrollplaats

Nieuwe samenwerkingen gestart met uitzendbureaus

Payrollplaats

In kwartaal drie is Payrollplaats samenwerkingen aangegaan met twee intermediairs: Canjers Personeelsbemiddeling en Nomilk2day. Voor deze intermediairs verzorgt Payrollplaats de backoffice.

 

Canjers Personeelsbemiddeling

Carst Numan, eigenaar van Canjers Personeelsbemiddeling, zocht voor zijn start-up uitzendbureau een backoffice die hem totaal kan ontzorgen. Carst zocht een backoffice met een geheel digitaal proces (inschrijven, ondertekenen en deurenverwerking), hij wilde geen juridisch werkgeverschap en ook geen debiteurenrisico. Na diverse vergelijkingen kwam de Limburger Carst uit bij het Groningse Payrollplaats. Dat blijkt een goede match! Carst is in volle vaart uit de startblokken geschoten en heeft inmiddels de eerste klanten en flexwerkers blij gemaakt met zijn dienstverlening.

Payrollplaats heeft de flexwerkers van Canjers op de payroll staan en verstuurt de factuur in naam van en met het logo van Canjers naar de klanten van Canjers. Payrollplaats verzorgt de verloning en alle bijkomende afdrachten aan de Belastingdienst. Zo loopt Canjers geen risico’s tijdens de startfase van zijn uitzendbureau en kan Carst doen waar hij goed in is: vacatures en kandidaten matchen!

 

Nomilk2day

Nomilk2day is al enkele jaren bezig met werving en selectie van topkandidaten in agri, food & industry op HBO en WO-niveau. Klanten vroegen steeds vaker aan Nomilk2day of ze ook medewerkers wilden detacheren. Sinds deze zomer detacheert Nomilk2day medewerkers bij diverse klanten onder andere via Payrollplaats.

Payrollplaats verzorgt de backoffice voor de korte tijdelijke opdrachten waarop Nomilk2day flexwerkers plaatst. Dit scheelt ze veel administratieve handelingen en Nomilk2day kan door deze samenwerking ook bemiddelen in tijdelijke vacatures. De keuze voor Payrollplaats is  vanwege de kwaliteit in dienstverlening die Payrollplaats hanteert, juist ook voor de flexwerkers en de gedeelde normen en waarden. Goed werkgeverschap is voor beide partijen het focus woord in de dienstverlening die ze bieden. Een langdurige samenwerking ligt dan ook voor de hand.

 

Wilt u meer weten over deze payroll samenwerkingen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie over het starten van een eigen uitzendbureau? Lees dan de pagina van Flexsupport over het starten van een uitzendbureau: Start uitzendbureau