Payrollplaats

Nieuwe medewerker bij Payrollplaats

Payrollplaats

In juni hebben we een vacature open gesteld voor een medewerker op de back-office voor onze payroll dienstverlening. Inmiddels is Sietske de Vries begonnen en daar zijn we erg blij mee! Hierbij stelt ze zich aan u voor.

Vanaf september ben ik gestart bij bij Payrollplaats. U kunt met mij contact krijgen omdat ik op de administratie werk. Werken bij Payrollplaats is voor mij een nieuwe uitdaging, na in totaal 10 jaar gewerkt te hebben in de uitzendbranche, waaronder bij Olympia en Carrière.
Voor mij staan klanttevredenheid en goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Dit wil ik toepassen richting de bedrijven waarvoor wij werken en uiteraard ook naar de medewerkers die wij op de payroll hebben staan. Ik ben secuur en hou van afspraken nakomen. Deze eigenschappen kwamen mij al van pas bij mijn opleiding MTRO en ook nu nog. Ik hoop dat u daar de vruchten van plukt!